mandag 10. november 2014

From Zara with love

Jeg så disse om dagen og falt pladask. Jeg søkte rundt for å finne min størrelse, men til ingen nytte. Jeg endte derfor opp med et par i størrelse 23. Kan de ikke passe meg, kan de passe datteren min. Hun har minst like skodilla som meg :)


wpid-20141110-202112.jpg


Er de ikke fine? Lille snuppelura mi ble forelsket ved første øyekast. Jeg hadde ikke rukket å vise de fram til henne, før hun la merke til dem i dét vi kom inn utgangsdøren. Jeg hadde så vidt tatt av meg jakka da føttene hennes var nedi skoa og hun travet rundt, stolt, mens hun ropte "FIIIIIN"! De var med andre ord godkjent ;)


Det som derimot setter en liten stopper for skofeiringen er jo størrelsen. Jeg har en datter som ikke er spesielt stor av seg. Det gjelder føttene hennes også. I alle andre sko har hun størrelse 22, og da har hun 1-1,5cm å gå på. I disse bootsene ble føttene hennes borte, og jeg har allerede sendt inn returskjema. Vi krysser fingrene for at vi får byttet dem til riktig størrelse, og at ventetiden ikke blir alt for lang. Jeg vet om en snuppe som gleder seg til å ha dem på seg allerede i morgen nemlig... Hun la dem fra seg i kurven i stellebordet. Der legger hun alltid favorittskoene sine, som brukes flittig. Hverdagsglede for ei lita tulle 


wpid-20141110-202118.jpg


Tenk deg disse, sammen med ullkåpen, bamselua og en ullkjole/penkjole. Dån!

2 kommentarer:

Veronique sa...

Trodde disse skoene var til deg :D

monicajensen sa...

Skulle ønske de fantes i min størrelse også :D