onsdag 5. november 2014

Herskapelig pinneved

Vi bor i en stor firemannsbolig der hver leilighet er på ca 120kvm. Vi deler inngang med de andre naboene, og i sentrum av firemannsboligen har vi en stor, herskapelig hall. Vi er den eneste småbarnsfamilien i "blokka" per dags dato. Utenfor de andre inngangsdørene er det pyntet og ryddig. Utenfor vår inngangsdør har lynet slått ned... Sykler, vogner, uteleker og et kaos av sko. Jeg skjemmes litt hver gang jeg ser naboene, men velger å leve i den tro at de har forståelse for rotet vårt. Hvertfall et par av dem ;)


wpid-20141104-232314.jpg


Jeg har jo nevnt skostativet vårt tidligere, som har ligget som pinneved i gangen det siste året. Sløvhet kalles det (det bærer ikke leiligheten ellers preg av altså - bare sånn til info :) )! Her om dagen fikk jeg handlet inn et nytt. Jeg vet ikke om det var mer for vår del, eller om det var for naboene sin del. På tide var det i hvertfall! I dag pyntet jeg opp med lyslykt og lammeskinn også, for å gjøre det litt lunere og hyggeligere. Sykler ble plassert i garasjen, og utelekene ble ryddet opp i og sortert. Naboen tvers over gangen kommer til å dævve av glede når hun går ut døra si i morgen. Det er jeg sikker på. Haha!


wpid-20141104-232318.jpg


Tenk så lite som skal til for å gjøre det litt mer hyggelig. Perfekt timet før familieselskap og julebordsesongen ;) Jeg gleder meg som en unge til jeg kan pynte vårt eget inngangsparti, i vårt fremtidige hus. Det blir gøy! Jeg har bildene klare i hodet allerede :)

2 kommentarer:

Nina sa...

Så fint det ble :-) Hvor har du kjøpt skohylla og til hvilken pris? Har vært på utkikk etter ei som er litt fin å se på, når den skal stå fremme i gangen :-)

monicajensen sa...

Tusen takk :) Jeg kjøpte den på Jysk til 450 kroner (mener jeg den kostet) :)