tirsdag 25. november 2014

If it doesn´t make you happy, change it

Det er lett å ha meninger om noe man vet lite eller ingenting om. Forever Living er tilsynelatende på "alles" lepper. Fornøyd er jeg med det, for det viser at vi vokser. Allikevel så er det bare en bitteliten %-del av befolkningen som har hørt om selskapet. Veldig mange ser hva Forever Living kan tilby mennesker, mens andre igjen har kanskje dårlig erfaring med en selvstendig forhandler og bygger opp inntrykket sitt deretter. Det er forståelig, men det er også viktig å ikke dra alle under samme kam. Jeg har møtt på flere sykepleiere og leger som ikke har gjort jobben sin, men jeg kan fortsatt rose helsevesenet opp i skyene, for det er mange dyktige mennesker som har hjertet sitt i jobben og gjør alt for at du skal bli ivaretatt på best mulig måte. Sånn er det i de fleste yrker.


Rex Maughan, grunnleggeren av Forever Living, er en helt unik person. Han gleder seg over små ting på lik linje med et barn. Han har hjertet sitt i selskapet. Han ser mennesker på en helt spesiell måte. For han handler ikke Forever Living om profitt, penger hadde han nok av fra før av, det handler om å gi mennesker en helt spesiell mulighet. Og det er også der fokuset mitt er - på mulighetene. Nå snakker jeg ikke bare om økonomiske muligheter få kan oppnå i en "vanlig" 8-16 jobb. Nå snakker jeg om hva dette kan gi til deg personlig, av mye høyere verdi enn penger.


Jeg har fått muligheten til å utvikle meg personlig. Jeg har vokst enormt som person det siste året. Jeg er mye tryggere på meg selv. Jeg er mye flinkere til å se det positive i hverdagen, meg selv og andre mennesker. Jeg har gjort ting jeg aldri våget tidligere, men som jeg alltid har hatt lyst til å gjøre. Jeg har blitt kjent med mange mennesker, og jeg har lært meg å se mennesker og deres behov på en helt ny måte. Jeg får den friheten i hverdagen jeg alltid har savnet. Jeg har hele tiden noe nytt å strekke meg etter, og det gir meg vanvittig mye energi og glede i hverdagen. Jeg får lov å oppleve verden og andre kulturer. Jeg får lov å være vitne til hva dette selskapet har gjort for så mange mennesker rundt om i verden som ikke hadde noen verdens ting. Det er umulig og ikke bli rørt. Det er umulig og ikke være stolt. Det er umulig og ikke la seg selv bli påvirket til å ønske og være et bedre menneske. Dette selskapet har forandret livet til så mange mennesker - i større eller mindre grad. Så vær så snill, vis forståelse og gjør din bakgrunnsjekk før du omtaler deg om noe du vet lite eller ingenting om. Forever living gir helt vanlige mennesker uvanlige muligheter.


wpid-20141124-134514.jpgTakknemlighet har ført til god arbeidsmoral som igjen har ført til gode fordeler. Familien min og jeg har fått en trygg familiebil, med plass til oss fire. For mange er det en selvfølge å ha, men for oss var det enormt og langt ifra en selvfølge.


Det handler i bunn og grunn ikke om penger for min del. Det er bare en god betryggende bonus (for penger er man jo avhengig av). Det er til syvende og sist snakk om å ha en jobb der jeg kan vokse som person, gi av meg selv, bidra og ikke minst fungere. Før måtte jeg velge om jeg ville jobbe eller være mamma. De to tingene gikk ikke sammen, fordi kroppen sa stopp før dagen var gjennomført. Det var en evig bekymring som hang over skuldrene mine og stjal mye av livsgleden min. Nå har jeg fått en karrieremulighet som passer perfekt med familielivet og helsa mi. Det er den største gleden Forever Living har gitt meg, og jeg er ikke alene om å føle det sånn. Kan du ikke forstå den gleden og den lettelsen, er det ingen grunn til å prøve å stjele den.


Man oppnår ikke resultater uten en god porsjon innsats. Det innebærer god service, ærlighet, fokus, evnen til å tilpasse seg mennesker, se andre sine behov, være ydmyk, ha det gøy og følge en oppskrift/plan. Ser du mulighetene dette kan gi deg, så er du allerede på god vei. For det er igjen det Forever Living representerer for meg; muligheter, det å føle seg aksptert, det å kjenne at man duger, det å mestre noe.. Kan du oppnå det i din jobb, er det fantastisk. Det kunne ikke jeg, derfor sto jeg klar med åpne armer når den gule aloe vera dunken ramlet ned i armene mine. Dere skulle bare visst hva den har gjort for meg, men det får høre til en annen historie ;)


If it doesn´t make you happy, change it!

3 kommentarer:

Camilla Bjørk sa...

Veldig godt skrevet Monica. Du er en stor inspirasjon og du beskriver virkelig grunnen til at jeg for snart to uker siden valgte å starte på min reise med Forever. Bruke overskuddet mitt på familie og venner og ikke minst det å kunne legge seg om kvelden uten at magen spenner seg over ubetalte regninger :) stå på videre, dette har du jobbet for og du fortjener hver gode!!!

monicajensen sa...

Tusen takk, Camilla <3 Ønsker deg masse lykke til. Blir spennende å følge deg, og ikke minst blir det gøy å reise sammen :D

Sonia da Silva Melo sa...

Hei Monica Jensen! Det var veldig godt skrevet! Jeg er velig glad i Forever living produkt, og jeg bruker mange produkt selv, de gir meg masse energi og lyst på livet! Jeg ser em andre mulighet til meg og min familie også. Jeg ønsker så mye at alle hadde samme mulighet til å blir kjent med produkt! :) Lykke til videre.