fredag 28. november 2014

Just me and my...

wpid-20141128-085428.jpg


Vanligvis er det Nicklas som leverer Teo på vei til jobb, men i dag dro han avgårde en god stund tidligere enn han pleier, så da var det jeg som var så heldig og fikk levere skolegutten :) Det innebærer jo en litt mer hektisk morgen enn hva Mia og jeg er vant til, men det er også ganske deilig å komme seg ut døra på morrakvisten. Spesielt når den hvite snøen lyser opp gatene. Så fort den kjekke 6 åringen satt pent på plassen sin, dro Mia og jeg videre til barnehagen. Aldri leverer jeg hun så tidlig, men når vi først var oppe og ute kunne vi like så godt stoppe innom barnehagen også. Der ventet frokost, glade barn og en julepyntet avdeling :)


Å sitte tilbakelent i sofakroken med bloggen i fanget, frokost og kaffe klokken ni om morgenen er ikke hverdagskost. Vanligvis pleier jeg å løpe rundt etter Mia på dette tidspunktet. Jeg må innrømme at det er litt deilig :) Jeg har satt av formiddagen til julevask og så smått pynte litt til jul, før jeg skal ta min ukentlige postrunde og hente barna. Jeg tror det blir en fin fredag!


Forresten.. Dere har kanskje merket at det er litt problemer med bloggen om dagen? Har det vært sånn lenge? Gi meg gjerne tilbakemeldinger. Jeg vet nemlig ikke. For å komme inn på en lettvint måte kan dere benytte dere av linken: monicajensen.familieprat.no :) Jeg håper monicajensen.org er oppe og går igjen snart!


Lag deg en fin dag!

Ingen kommentarer: