lørdag 8. november 2014

Kort oppsummert: Bursdag, ballspill og kveldsbad

Vi har hatt en kjempefin feiring av Teo i dag. Helt genialt å leie SFO for anledningen. God plass til 15 gutter som fikk lov å utfolde seg som de ville. Lek og morro i gymsalen ble det også, og selskapet ble avsluttet med skattejakt - til stor glede for gutta. Bursdagsbarnet er fornøyd, og det er vi voksne også :)


Etter at vi hadde vasket oss ut fra SFO, hentet vi Mia hos mamma/mormor, kjøpte med kinamat og har siden kost oss her hjemme. Barna har herjet i gangen med ball. Teo øver seg på å sparke og kaste, mens Mia er bare glad hun får lov å være med. Jeg sto i døråpningen og heiet, før Mia ville ha alenetid med broren sin, lukket døren og vinket hadet. Hun er noe for seg selv skal jeg fortelle dere ;) Gullkorn i fleng!


wpid-20141108-180555.jpgwpid-20141108-180538.jpg


Nå er barna lagt for kvelden, etter et kveldsbad med meg. "Bade sammen Mia, mamma!" Det er ikke akkurat...avslappende å bade med barna. Vannet spruter, små kropper hopper, armer og bein overalt, og jeg gjemmer ansiktet i hendene og håper ingen går på hodet ut av badekaret mens det står på. De smiler fra øre til øre når jeg er med i badekaret, og derfor er det vanskelig å si nei. Det koster jo meg så lite å gi dem den gleden :)


Nå er det "Skal vi danse"-date med kjæresten. Ikke hans favorittprogram, men jeg koser meg med det, og han koser seg med meg. Vinn/vinn. Haha! :) God kveld, folkens!


PS: Jeg vet det er flere som venter på varer nå. Tusen tusen takk for deres tålmodighet. Varene er nå pakket og sendes ut mandag morgen, med en liten oppmerksomhet med på kjøpet :)

3 kommentarer:

Madelen sa...

kjenner meg igjen i det med skal vi danse :p

monicajensen sa...

Hahaha, tror ikke det er mange menn som har det som nr 1 favoritt på TV :D

Fast lesar sa...

Her har det også gått i barnebursdag i dag. 5-årsdag med mange glade jenter. Kjenner meg også VELDIG igjen i "Skal vi danse"-betraktningen din i forhold til menn. Hehe.