søndag 9. november 2014

Let it grow

I dag har vi vært hos pappa/bestefar og snudd opp-ned på huset hans. Mia ville helst bare klatre i trappene og Teo koste seg med legoen sin/ble gæærn når søstra si nærmet seg. Åh, den søskenkjærligheten har vi virkelig fått merke i dag, and not in a good way ;) Er det mulig å krangle, terge og erte hverandre opp i så stor grad? Det går definitivt begge veier, og jeg tar meg selv i å puste lettet ut over at de skal få tilbringe litt tid på hver sin kant i morgen, når hverdagen er igang igjen. Phu! :)


Ellers tenkte jeg at dette innlegget skulle handle litt om håret mitt. Yes, håret av alle ting. I flere år har ikke håret mitt vokst. Det har vært tørt og ødelagt, og samme hva jeg har kuret det med har det vært null forbedring. Jeg satte derfor på hairextension for ett år siden fordi jeg savnet lengden etter flere år med sparing. Det var dog både tungvint, dyrt og tidkrevende, så etter få måneder fjernet jeg håret. Jeg måtte godta at mitt naturlige hår var som det var. Det siste halve året har det derimot skjedd noe. Håret vokser i en rekordfart, og det er sunnere og sterkere enn noen gang. Jeg jubler. Endeliiig!! :) Så hva har jeg gjort annerledes?


1395157_10154838891900424_7755520089216992781_n


Her har jeg forresten sovet med håret på i bilen


Jeg reklamerer svært lite for produktene jeg jobber med her på bloggen. Ikke fordi jeg ikke har lyst til å skryte av de fantastiske produktene jeg har tilgang til, men fordi jeg ikke skal ha på meg at dette er en reklamekanal. Dette skal først og fremst være en blogg der jeg skriver om min hverdag, og derfor takker jeg også ofte nei til å ha sponsede innlegg på siden min, med mindre det er for et produkt jeg virkelig tror flere kan få glede av. Jeg har allikevel over 100 faste, fornøyde kunder, som jeg har kontakt med utenfor bloggen. De lager seg sine egne erfaringer, og skryter av både produktene, resultatene og god service. Ingen bedre tilbakemelding kan jeg få :) Jeg jobber med 160 ulike produkter, og det er langt ifra alt jeg har rukket å prøve selv - til tross for at jeg har jobbet med dette i over ett år. Jeg blir gradvis kjent med ett og ett produkt, får egne erfaringer og prater om det videre hvis det er et produkt jeg kan gå 100% god for. Vi har byttet ut alle våre hverdagsprodukter med aloevera basert sminke, parabenfri hudpleie, deilig og mild dusjsåpe, fluorfri tannkrem og kosttilskudd som jeg vet er godt for kroppen (og som kroppen trenger, ikke minst). Det som har gjort underverker for håret mitt er beepollen. Det er et kosttilskudd jeg begynte å ta før sommeren. Et unikt, spesielt produkt som er bra for kroppen, og ikke minst har det bonuseffekter på både hud, hår og negler. Jeg er frelst! Victoria Beckham tar beepollen daglig hun også, for å bevare et sunt hår og en fin hud. Billig, bra og effektivt! Håret mitt vokser som aldri før, og jeg er veldig fornøyd med å ha fått tilbake manken jeg hadde da jeg var yngre, før ungdomsårene satte sitt preg på det ;) Virkelig et produkt det er verdt å skryte av, som fortjener sin oppmerksomhet!


Nå skal søndagsmiddagen lages, og så skal barna etterhvert legges. Stillhet. Ha en fortsatt fin ettermiddag og kveld. Klem fra meg**

2 kommentarer:

Karina sa...

Så flott! :) Hvilken av propolisproduktene er det du bruker? Jeg har ikke prøvd akkurat de enda :)

monicajensen sa...

Jeg tar beepollen og royal jelly :)