søndag 30. november 2014

Love actually

Den 1. søndagen i advent har vært veldig fin. Teo har kost seg på teater med Kristin og Benedickte, mens vi har bakt pepperkaker hos mamma & co. Nå er huset pyntet for advent, barna har sovnet for kvelden, vi skal se på Love Actually og bare roe ned. Det er sånn man skal tilbringe desembermåned; sammen med de man er glad i, kjenne roen i kroppen og rett og slett bare kose seg. Jeg er også innmari stolt i dag, for en av mine nærmeste venninner har blitt Manager (leder) i Forever Living i dag. Hun har sjonglert mellom 100% jobb som sykepleier (har kunnet redusere stillingen sin nå), tre små barn og jobben som selvstendig forhandler, lagt vekk alt av unnskyldninger, og nådd sitt første store mål på bare fire måneder. Det er en bragd, og jeg er kjempestolt! Jeg skal feire hun med en dag på spa, og det gleder jeg meg til :)


wpid-20141130-195711.jpgwpid-20141130-195706.jpg


Nå er det kjærestetid på timeplanen. Jeg er så sliten etter i går at det nesten er latterlig. Er det sånn man merker at man har blitt eldre? Kosebuksa er på, og kosematen står straks på bordet. Søndagsmodus, oh yes!


God klem fra meg**

Ingen kommentarer: