søndag 9. november 2014

Masete unger og PMS

God formiddag og fin farsdag til alle pappaer der ute :)


wpid-20141109-105623.jpg


Vi er nok ikke så flinke til å feire slike dager som mange andre er. Nicklas fikk kaffe på senga når han våknet, og selvsagt mange suss og klemmer, men større feiring enn det ble det ikke på morgenkvisten. Der har vi begge et forbedringspotensiale. Vi er alt for dårlige på å gjøre stas på hverandre på slike dager. Til gjengjeld så gjør vi stas på hverandre ellers. Han er nok hakket flinkere enn meg der også. Jeg bør gjøre en større innsats. Han fortjener den lille ekstra oppmerksomheten minst like mye som meg. Han er nemlig den beste, tålmodigste, morsomste og mest omsorgsfulle pappaen og mannen jeg kjenner. Han er helt spesiell, og han er vår


Denne Søndagen har hittil vært ganske slitsom for å være helt ærlig. Enkelte dager vet disse barna hvordan de skal tøye strikken - begge to. Teo har hatt lyst til å teste ut, bygge og prøve alle gaver fra gårsdagens bursdagsfeiring samtidig. Dette vil han at vi skal hjelpe han med. Han har mast verre enn et lokomotiv, og i skrivende stund sitter han i stua og roper "mamma, mamma, mamma" uten stopp. Jeg prøver å ignorere akkurat nå, men det er ikke lett! Samtidig har Mia hatt lyst til å leke med lekene til Teo, som stort sett består av lego, og det får hun ikke lov til av storebroren sin. Da har det vært baluba fra den kanten også! Krangling, grining, hyl, skrik og mas. God farsdag, kjæresten min :)


Om en liten time skal vi kaste oss inn i bilen og kjøre til Oslo for å besøke bestefar/pappa. Takk.og.lov.for.at.vi.skal.ut.av.dette.huset. Er det ulovlig å la ungene bli igjen hjemme? Jeg håper humøret til Mia bedrer seg etter en dupp, og så håper jeg at Teo innser at han ikke kan være universets midtpunkt i hele dag. Enda godt jeg er premenstruell og over gjennomsnittet tålmodig om dagen :) Kjæresten sa det senest i går kveld; "Min beste egenskap når du har PMS er å være irriterende!" Jeg sa meg enig, og så lo vi. Vi tar det meste med et smil her hjemme, og det funker utrolig nok helt suverent :)


Ha en fin dag - med eller uten masete unger og PMS!

Ingen kommentarer: