mandag 17. november 2014

Noe for seg selv ♡

rp_SAM_8112.jpgStemningsbilde som ikke er knipset i dag


Han jeg bor med.... Han er noe for seg selv. Etter en lang dag for oss begge hentet jeg barna, tente stearinlys og sammen lagde vi middag. Etter middag la meg i vannrett posisjon på sofaen under pleddet for å varme meg opp skikkelig. Langt inn i drømmeland forsvant jeg. Da jeg våknet var leiligheten ryddet, to barn badet og begge var klare for senga. Det hører til sjeldenheten at jeg tar en ettermiddagslur altså, jeg er jo trossalt ikke 80 år gammel, men så deilig det er de få gangene man kjenner at man trenger det. Og enda deiligere er det å våkne opp til strøken leilighet, to rene barn og en fornøyd mann :)


Teo sovnet etter kort tid. Mia trengte vidunderkuren over alle sovekurer....en lang kos, mange suss og musikk. Den kosen fikk jeg gleden av, mens Nicklas hentet venninnen min borti gata så hun fikk hentet bilen sin i Ski, og så skulle han videre på trening. Av og til lurer jeg på hva han lever på?! Han har jo tilsynelatende evig med energi. Jeg vedder på at han daglig tar noen fantastiske kosttilskudd hvertfall :D


Før jeg logger av vil jeg minne dere på give awayen jeg har gående nå. Vinn en fantastisk hudpleieserie. En vinner trekkes om knappe tre dager :) Lykke til, kjære dere! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: