onsdag 12. november 2014

PMS-trollet i kampmodus

Jeg vet ikke hva som er på ferde, men jeg er rammet av en helt ekstrem PMS denne måneden. Den biter meg ikke bare i ryggen som en sulten ulv, den sørger også for at jeg er en vandrende vulkan som eksploderer hvert øyeblikk. Jeg blir redd for meg sjæl faktisk. Det er fælt å kjenne irritasjonen bygge seg opp innvendig, kun fordi kjæresten går litt tregt (i mine øyne) når han skal hente en klut på kjøkkenet. GÅ FORTERE, DETTE ER IKKE NOE GAMLEHJEM!!


wpid-20141111-164228.jpgEn smule anstrengt smil der ja


Så hva kan man gjøre når dama har PMS? Man kan ta hun med på håndballkamp. Så det gjorde Nicklas. Det var både litt smart og litt usmart. Mest smart. Nicklas spiller for Ski nå, og under gårsdagens kamp møtte de Herulf. Nicklas har spilt for Herulf de siste to årene, og sånn mellom deg og meg; jeg er ikke akkurat Herulfs største supporter! Jeg var derfor i real kampmodus, der jeg satt på tribunen og drakk kaffe. Kampen begynte. Det startet bra, men så plutselig skjedde det... Urettferdighet så det holder! Det verste jeg vet! Dommerne var jo helt åpenlyst fra Moss, og man skulle tro at begge to sto med hånda si nedi pengesekken til Herulf, for der var det mange alternative dømminger ute å gikk. Det er faktisk det verste jeg har sett. Som den vulkanen jeg er om dagen, ble jeg mer engasjert enn noen gang før under en håndballkamp. Jeg ropte ut setninger, banna for meg selv og kjente lavaen rett og slett bare boble over. Etter kamp gjorde jeg derfor det eneste riktige, i mine øyne. Skjelvende av sinne marsjerte jeg bort til den ene dommeren, så på han og ut glapp ordene: "Jeg synes det er pussig at du kan være dommer, du som ikke kan reglene!" Ha! Hør på hu a! Hu som trodde man fikk rødt kort hvis man fikk to gule :D


wpid-20141112-001618.jpgJeg bare sitter her og drikker kaffen min jeg, rolig som skjæra på tunet


Nicklas kom gående bort til meg og spurte om jeg var sinna. Jeg bekreftet det. Han hadde sett det på blikket mitt, da jeg målrettet marsjerte over håndballbanen. Jeg sa at jeg hadde snakket med dommeren. Han sperret opp øynene, dunket seg litt forsiktig i panna og spurte om det var godt å få ut frustrasjonen. Bestemt sa jeg ja, samtidig som jeg momlet gloser som "korrupte", "kjøtthuer" og andre vennskapelige ord. Han lo, og mente han måtte ha meg med på kamp hver gang jeg har PMS, så kan jeg få utløp for frustrasjonen der i stedet for hjemme. Jeg er litt usikker på om det er lurt eller ei, men samtidig tror jeg det skal relativt mye til før jeg er vitne til sånne nek av noen dommere igjen! "Ble du litt flau over meg nå, Nicklas?" "Jeg blir aldri flau over deg!" Så bra, for jeg hadde ikke nølt med å gjøre det igjen!


Ellers er alt bare velstand. Humøret mitt steg faktisk med 10 000 poeng etter den kampen :D


Så... Lag deg en fin dag - med eller uten PMS!

4 kommentarer:

Marion sa...

Hahahahahaha!!! Jeg tror jeg dauer av latterkrampe!

Cecilie sa...

Hahaha!!! Hjemme med sykt barn (feber siden søndag)! Så dette ga meg en GOD latter !! Du er KUL når du er sinna :D haha... :D Lag deg en fin dag du også :) Blir spennende å se om det blir flere innlegg. Morro for oss lesere er det iallefall !!;) Klem <3 :D

Cecilie sa...

Flere innlegg blir det jo, men jeg mente flere sinna rapporter ;)

Helene G. K sa...

Fantastisk!