torsdag 13. november 2014

Prokrastinering

Enkelte morgener er det litt ekstra tungt å stå opp. Da er det deilig å sende gutta ut døren, ta med meg lillesnupp inn i min seng, krype langt ned under dyna og duppe av en stund til. Å slippe morgenstress er gull verdt Det vet jeg Mia synes også, og jeg skulle ønske Teo begynte senere på skolen et par dager i uka så han fikk ta del i disse morgenstundene. Heldigvis er det snart juleferie


I dag står regnskap på min timeplan. To måneder med regnskap skal gjøres klart før innlevering. Egentlig koser jeg meg med det når jeg først er i gang, det er bare det å komme i gang. Så nå snakker vi prokrastinering på aller høyeste nivå. Allikevel så må det gjøres, så jeg bør vel egentlig bare ta meg selv i nakken og komme i gang. Jeg er i hvertfall så godt som klar. Papirene ligger framme, stearinlysene er tent, kaffen er klar og musikken er på. Perfekt stemning for en fin kontordag!


wpid-20141113-112524.jpg


I går ettermiddag besøkte ungene og jeg Live og Jesper, og vet dere hva? Endelig kan jeg dele det med dere. Jeg skal bli TANTE. Live får en liten bebis i Mai, og jeg gleder meg helt vilt :) Det var en kjempekoselig ettermiddag med noen av favorittmenneskene våre. På veien hjem satte jeg på Foo Fighters, barna sovnet og jeg koblet helt av under kjøreturen. Foo Fighters er en av favorittene i musikkverden, men det er alt for lenge siden jeg har hørt på dem. Godt å dra fram go´låtene og bare nyte!


Wheels - Foo Fighters


Nå bare babler jeg.. Kun for å utsette det jeg egentlig skal gjøre i dag. Jeg får kaste meg over papirene. Alt som er gjort og klart er digg! Vi sees senere :)

3 kommentarer:

Veronique sa...

Kos deg med regnskapet ☺ Jeg er hos Skoda og har bilen på service.

divamamma.no sa...

Foo fighters - best of you <3

monicajensen sa...

<3 jaaa