mandag 3. november 2014

PS: jeg lever!

mind-2-body-pilates-gym-inspiring-fitness-quotes-sayings-take-care-of-your-body-exercise-motivational-statements-famous-quotes


På lørdagskveld, etter en hard dag med trening, skulle Nicklas og jeg ut å spise. Han hadde overrasket meg med barnevakt, og jeg gledet meg masse til en indisk aften med my man. Det var så deilig å hoppe ut av det svette treningstøyet, inn i dusjen, for deretter å hoppe ned i "finstasen". Vi kom oss ut, spiste nydelig mat og så ble jeg brått enoooooormt trøtt. Noen kaller det for fjell-lufta... Jeg kaller det for endorfiner. Jeg foreslo derfor at vi kunne tilbringe resten av kjærestekvelden hjemme, og vi rakk vel så vidt å komme inn døren før jeg lå i vannrett posisjon og snorket som en gris. Sånn lå jeg til tidlig dagen derpå. Gjesp!


07:15 ringte klokka. Kroppen var stiv. Ungene var borte. Nicklas kunne sove så lenge han ville. Fytti katta, som det fristet å bli igjen i sengen. Heldigvis har jeg utviklet noe som heter selvdisiplin, så noe motvillig pakket jeg bagen, dro på meg treningsklærne, mekket dagens lunsj og kastet meg i bilen. Denne dagen viste seg dog å være hakket roligere. For all del, vi fikk bevegd på oss og svettet under den 1,2 mils lange powerwalken, men med tanke på at det var alle utgangspunkter samlet på ett sted tenkte vel Nick at det var mest ansvarlig å gi seg mens leken var god. Resten av dagen besto av teori og en gjennomgang av øvelser i gymsalen.


Jeg kommer hjem fra helgen med en ny motivasjon. Jeg vet at jeg er nærmere målet mitt enn jeg trodde jeg var, men det kreves fortsatt en god porsjon innsats. Jeg er villig til å legge ned de timene som trengs for å forbedre helsen min og nå målene jeg har satt meg kroppslig. Jeg starter allerede i kveld, støl som få, på steder jeg ikke visste at jeg kunne bli støl, men det er ingen unnskyldning :) Jeg har også fått nok en gjennomgang når det kommer til riktig og bra kost. Det er gull verdt å ha med seg i framtiden. Både med tanke på meg selv, og ikke minst for barna mine. De aller fleste barn får i seg alt for mye sukker og hvetemel gjennom dagligdags kost!


Nå er jeg mer sikker enn noen gang på at jeg skal fortsette på min vei i livet – den veien som er med på å gjøre meg lykkelig :)

Ingen kommentarer: