tirsdag 4. november 2014

Ørebarn

Jeg forsto raskt at det bare var å legge bort alt av planer å konsentrere meg om Mimsen som var i dårlig form. Når først den avgjørelsen ble tatt, var det en befrielse. Alt av gjøremål ble glemt, og fokuset mitt kunne være 100% hos Mia. Formen hennes er virkelig ikke bra, så vi har tilbragt store deler av dagen i senga. Masse kos, hvile og tårer som har blitt tørket.


wpid-20141104-160323.jpg


Etter legebesøket kunne doktoren fortelle oss at det var enda en ørebetennelse i sving. Ikke overrasket, hun er nok et "ørebarn" i likhet med Teo. Det er vel den 6. ørebetennelsen det siste året, tror jeg. Hun mente også at Mia kunne ha RS-virus, så terskelen er lav for å dra tilbake til legekontoret. Det var jo RS-virus som trigget astmaen hos Teo, og flere år med mye sykdom og lite søvn. Mia er langt ifra så tett som det Teo var når han hadde det, så jeg er positiv, og satser på at hun er seg selv igjen om få dager :)


Straks kommer Nicklas hjem. Da skal jeg ta turen til Ski og handle inn til bursdagsgutten. Det går fra shopping til allidrett, og så skal Nicklas videre på kamp. Jeg kommer nok til å tilbringe store deler av kvelden med Mia i armkroken, og det er helt greit. Akkurat i dag er jeg 100% innstilt på det. Det er slitsomt med syke barn, men fokuserer man på alt man ikke rekker mens det står på, blir det tre ganger så slitsomt. Jeg setter derfor tankene på vent (så langt det lar seg gjøre), og prøver å leve i nuet. Jeg priser meg lykkelig for at sykdom her i hus ikke er en vane *bank i bordet*.

2 kommentarer:

Veronique sa...

Ikke noe kjekt med ørebetennelse :( God bedring til Mia :)

monicajensen sa...

Tusen takk, Veronique <3