onsdag 5. november 2014

Samtaler på sengekanten

I går kveld krøp jeg opp i senga til Teo, så lå vi en stund og pratet om alt mellom himmel og jord. Vi pratet om venner, jenter, eldre skolebarn, hemmeligheter og lekser. Det meste som kan oppta en 6årings tanker. Det var en god prat, og jeg kunne legge den vonde mammafølelsen bort. Han gledet seg til dagen i dag, og var spent på gaver og feiring på skolen - akkurat slik det skal være. Det var moren til Nicklas som gjorde meg obs på verdien av disse samtalene da jeg ble sammen med Nicklas. Hun fortalte meg at de beste samtalene de hadde var på kveldstid, når ingenting annet forstyrret. Han har jo vokst opp til å bli en super kar, som er veldig flink til å kommunisere og sette ord på følelsene sine. Det er det langt ifra alle gutter/menn som er. Jeg har derfor slike samtaler med Teo titt og ofte, på sengekanten, og nå var det på tide igjen. Anbefales!


SAMSUNG CSC


I fjor kom han oss i forkjøpet, og vi fikk dermed ikke overrasket han med kake og gaver på sengen. I år hadde vi på vekkerklokka på grytidlig. Han er jo trossalt en morgenfugl. Godt sov han, og overrasket og glad ble han når vi kom inn med tente lys, gaver og sang. Stas å gjøre stas på bursdagsbarnet :) Vi hadde god tid på morgenen, og han fikk slippe stress og mas før skoledagen begynte.


Noen ord om 6åringen vår tenkte jeg å poste senere i dag. Han er nemlig helt unik, og da må et aldri så lite skryteinnlegg til ;) Nå skal Mia og jeg ut på tur. Jeg tillater meg å si at hun er hakket bedre i dag, men fortsatt ikke bra. Det er vanskelig å sove godt når hosten tar over, og når man er stuptrøtt blir allmentilstanden enda dårligere. En tur i den friske høstluften tror jeg blir godt - for oss begge. Øynene mine går omtrent i kryss i dag ;)


Lag deg en fin dag :)

2 kommentarer:

mekanikerfrue sa...

Slike samtaler er det beste med dagen <3 Elsker når Dennis kommer med alle spørsmålene sine og forteller masse rart før han legger seg,det er deilig og slippe hverdagens forstyrrelser og bråk og bare "være".

Gratulerer med 6åringen og god bedring til Mia, håper dere får en fin dag :D

monicajensen sa...

Ja, sånne samtaler er gull verdt <3 Tusen tusen takk :) Ønsker deg en fin dag og takk for at du titter innom <3