tirsdag 25. november 2014

Sol i fleisen

Endelig rim på gresset og skinnende sol. Jeg har lengtet etter litt vinter, så nå har jeg et ørlite håp om at det fortsetter sånn :) Det har vært en grå og laaang Oktober/November. Det er noe jeg i hvertfall har merket godt på kroppen. Jeg vet ikke med dere?


wpid-20141125-103333.jpg


Nå har jeg nettopp levert Mia i barnehagen. Hun er i en periode der hun skal klare A.L.T selv. Det er ikke like lett å kle på seg selv når man bare er 1,5 år... Men hjelp? Nei, det skal vi ikke ha noe ha. Frøken selvstendig kaller jeg hun, for der er hun i en egen liga altså. Det kan innimellom by på sin porsjon med frustrasjon. Jeg husker da Teo var i den samme perioden. Vi hadde dårlig tid på morgenen, og jeg dro klærne mens han rev de av. Nå har jeg tid til å la Mia styre med sitt, og når hun har fått tid til å prøve seg fram, kan Mamma ta over uten at jorda kollapser.


Nå skal jeg løpe ut døren og videre til et møte i Ski. Resten av dagen har jeg fri, jeg har lovet å hente barna litt tidlig, og så skal vi bare kose oss :) Perfekt solskinnstirsdag fire uker før jul! Lag deg en GLAD dag! :)

Ingen kommentarer: