onsdag 26. november 2014

Sommerfugler i magen

Teo har sin første sykedag dette skoleåret. Han har aldri før seilet gjennom høsten med null sykdom, så det priser vi oss lykkelige over. Denne dagen kom derfor som ventet, men senere enn forventet kan jeg jo si. Mia er levert i barnehagen og vi har en dag der vi roer helt ned. Filmer surrer på TV-en, mens vi koser oss med lunsj og kakao i sofakroken. Jeg har derfor tatt meg tid til å surre litt på nettet, og i den forbindelse lastet jeg ned arkivet mitt på facebook. Full oversikt over alle venner, venner jeg har slettet, venner som har slettet meg, meldinger, bilder etc. Da kom jeg over alle meldingene Nicklas og jeg sendte til hverandre høsten for tre år siden. Det var spesielt å lese gjennom dem. Jeg kjente suget i magen, sommerfuglene som flakset rundt, nyforelskelsen. Plutselig føltes det ut som det var i går. Aldri før har jeg vært så forelsket, og tre år senere får han det fortsatt til å kile i magen min. Jeg gleder meg enormt til å kysse kjæresten min når han kommer hjem fra jobb i dag!


525809_10151645120105424_48688009_n


I en hverdag der mye handler om barna, kan det være lett å glemme oss. Vi setter av tid til oss, men hvor ofte er det vi egentlig kobler fullstendig av og bare blir totalt oppslukt av hverandre? Det er ikke så ofte som det burde vært. Når vi var nyforelsket var vi totalt oppslukt av hverandre hver gang vi møttes. Vi gjorde hele tiden det lille ekstra for å få den andre til å føle seg bra. Det ble jeg minnet på nå, og det var som å bli dratt tre år tilbake i tid. Komplimentene haglet, sommerfuglene florerte og vi flørtet noe vanvittig. Jeg blir både flau og glad når jeg leser meldingene oss imellom, og jeg kjenner nyforelskelsen bygge seg opp igjen. For en fantastisk mann jeg har! Jeg merket det når jeg pratet med han på telefon i stad... Suget i magen, at jeg nesten ble litt fnisete, at jeg tok meg selv i å tenke over hva han tenkte om meg.. Haha! Nicklas er fantastisk, og han blir bedre og bedre for hver dag som går. Det skal jeg bli enda flinkere til å vise han ♡


Nå skal jeg komme meg tilbake i filmverden med Teo, før jeg skal gå bort til barnehagen i det nydelige været for å hente Mia. Ha en fortsatt god dag, og gi din utkårede litt ekstra oppmerksomhet. Mimre, flørte, kline og gi komplimenter. Det er jo så vanvittig deilig!

Ingen kommentarer: