søndag 16. november 2014

SundayFunday

aaaabloggDagen har gått med til kos. Drikke kaffe, varme seg foran peisen (egentlig sloss med peisen for å få fyr), kos med Mia og god mat hjemme hos Svigermor. En perfekt og rolig Søndag. Akkurat hva jeg trengte :)


Da har andre ting blitt forskjøvet. Som for eksempel siste del av regnskapet før innlevering. Litt motvillig setter jeg meg ned med det nå. Jeg skulle mye heller krøpet under dyna, i armkroken til Nicklas, med Sons of Anarchy på skjermen. Vi har nemlig startet på sesong 1 igjen, haha. Vi ser på netflix. Et lite "rømningssted" i en stressende tid, mens vi hver uke venter i spenning på nyeste episode av siste sesong. Spennende! Er det flere som er hekta?


Morgendagen kunne jeg hoppet glatt over, men jeg håper at mandagen kan være snill mot meg, og gi meg en ellers god uke. Jeg har nemlig bestilt en helt fantastisk uke, fullbooket med venninnetid, kollegaer, familie, selvpleie og kos :) Jeg kan selv bestemme hvordan uken skal se ut, hver uke. Den frihetsfølelsen er helt spesiell, og mange som jobber selvstendig kjenner seg nok igjen. Det vil ikke si at man ikke jobber mye, men man kan velge når, hvor og med hvem. Hvertfall kan jeg det, og det er lykke!


God kveld, tittere. Jeg dytter musikkproppene i ørene og får kaste meg over papirene!


// i samarbeid med Netflix

Ingen kommentarer: