mandag 10. november 2014

Vinn fantastisk hudpleie

Husker dere? Jeg lovte dere jo en give away når jeg hadde rundet 1000 følgere på instagram. Det skjedde nå i helgen. Såå gøy, og så takknemlig :) En give away blir derfor holdt som lovet!


Jeg har tenkt litt gjennom hva jeg ønsket å lodde ut i helgen, og svaret ble klinkende klart i går kveld: Fleur de Jouvence hudpleieserien fra Forever Living. Det tok meg ett år før jeg prøvde den ut selv. Som sagt liker jeg å teste ut ett og ett produkt av gangen, slik at jeg kan få rikelig med erfaring om hvert eneste produkt. Dette er en hudpleieserie som få andre kan måles med (brukes i flere hudpleiesalonger). Virkelig. Jeg fikk en wow-reaksjon når jeg prøvde ut ansiktsmasken for aller første gang :) Haha! Jeg har aldri påført ansiktet mitt noe som har en så umiddelbar effekt!


Ambiance Fleur de Jouvence ©Forever Living Products


Fleur de Jouvence er en paraben-og parfymefri hudpleieserie, som er basert på aloe vera. Aloe vera er kjent som et av verdens beste hudpleiemidler, og det merker man virkelig når man prøver denne hudpleieserien. Den passer til deg med sensitiv hud. Den er helt fantastisk på typisk "tenåringshud". Den gir resultater kjapt, og så er den vanvittig rimelig i pris i forhold til annen hudpleie og med tanke på kvalitet og hvor mye du får med i pakken. Et kupp!!


En heldig vinner vil stikke av med hele serien. En helt spesiell julegave fra meg til deg som ønsker å ta vare på huden din. Den er drøy i bruk, så ha det i bakhodet :) For å delta må du dele denne konkurransen på facebook og/eller instagram. Hæshtag med #monicajensenorg #fdj. Når det er gjort legger du igjen en kommentar og forteller hvor du har delt innlegget :) Husk kontaktinformasjon.


Ha en fantastisk start på uken! Og lykke til :)


PS: En vinner trekkes 20. november.

42 kommentarer:

Kine sa...

Jeg har lagt ut på instagram :)

monicajensen sa...

:D

Stine sa...

Har delt på instagram

monicajensen sa...

:D

Tanja Bolstad sa...

Hei. Gratulerer med 1000 følgere:) Delt på facebook :)
Mvh Tanja Bolstad

Kine F sa...

Delt på instagram :-)
Krysser fingre og tær !

nikita sa...

Liker og delt på facebook og Google+
Ha en super uke alle sammen :)
Hilsen Elin :)

Vivian Engh sa...

Delt på instagram :D Brukeren min heter vivianenghs

janne dybhavn sa...

Er ikke så god på dette, men jeg prøver å dele. Jeg deler fordi dere er så flinke,dere står på og frem resultater

carina sa...

Deler innlegget på Facebook :)

sigrid wiik sa...

Delt på facebook :)

monicajensen sa...

Tusen takk, Janne :) Du er god du <3

monicajensen sa...

Tusen takk, Tanja :)

monicajensen sa...

Ha en super uke du også :)

monicajensen sa...

:D

monicajensen sa...

:D

Monica Karin sa...

Hei Hei
For en spennende serie, jeg har ikke hørt om den før, så jeg er kjempe nysgjerrig :)
Jeg har delt på Twitter og på Instagram, mitt Instanavn er @MooKaaS :)
Krysser fingrene da jeg har kjempe lyst å prøve denne serien :)
Å som bloggen min heter Nysgjerrigheten :) Så ja jeg er nysgjerrig :)
Krysser fingrene og håper jeg er heldig.
Ønsker deg en kjempe fin Uke.
Hilsen fra Monica Karin
canim_monica@hotmail.com

Hanne Christin Evensen sa...

Delt på facebook

monicajensen sa...

Så hyggelig med en hilsen fra deg igjen, Monica :) Og gøy at du er med :) Lykke til - og fin uke ønskes til deg også :)

Linn Walberg sa...

Uhh, Forever Living er jo FANTASTISK :D Virkelig skøn giveway! :) ...og tillykke med de 1.000 følgere :)

Har delt på facebook ;)

Ha' en super skøn aften

Mange hilsner fra Linn

Camilla sa...

Hei!
Delt på facebook :)
Camilla, skogsmusa@hotmail.no

monicajensen sa...

Ja, det er fantastisk :D Tusen takk <3 Ha en fin kveld du også :)

monicajensen sa...

:D

Tom Kenneth Green sa...

Delt på face :) og krysser fingrene for at det er min tur til å vinne denne gangen :D
ha en flott uke :)

tomkgreen@hotmail.com

monicajensen sa...

:D

Susanne emberland sa...

Så gøy, gratulerer med 1000 følgere, håper på 1000 nye etter mange delinger på face og insta

monicajensen sa...

Tusen takk :D

Elizabet Lyngstad sa...

Gratulerer! For en fin blogg jeg var så heldig å finne, og for en fantastisk giveaway. Disse produktene høres virkelig supre ut og er kanskje de jeg har lett etter siden jeg innså at naturen går sin gang og jeg trenger hjelp til å bremse den litt......
Ha en flott november videre!
mvh
Elizabet

monicajensen sa...

Tusen takk for en hyggelig kommentar, nå ble jeg glad :) Lykke til i konkurransen. Tvi tvi :) Ønsker deg en fin førjulstid :)

Barbro sa...

Gratulerer med så mange likere og for en fin en blogg du har :) Elsker slike giveawayer som er til kroppen,så da må jeg bare prøve å vinne ;) Jeg har delt på Instagram ;)

monicajensen sa...

Tusen takk <3 :D

Ida Lind sa...

Jeg har delt på facebook :)
Ida Lind
urettferdig(ætt)live.com

Tove Edvardsen sa...

Kjempefin give away !

Tove Edvardsen sa...

Jeg har delt på Instagram.

Tina T sa...

Delt på fb :)

monicajensen sa...

:D

Siv Paulsen sa...

Jeg er med :)
Finner aldri produkter som virker på meg, så dette hadde vært supert å prøve :D
Har delt på Facebook og Google +
Mvh Siv (sivojento@hotmail.com)

monicajensen sa...

:D

Merete Korsgaard sa...

Heisann ♡

Jeg har delt på facebook.
Nye produkter for meg du er snill å gi bort, krysser fingrene :)
Ha en strålende fin uke!

Beste hilsen fra Merete
m-korsg@online.no

Vivian Engh sa...

Jeg slettet instagrammen min, men bildet lå ute i 4-5 dager. Håper det teller?

Cecilie sa...

Jeg har delt på FB, men jeg lurer også på hvordan denne serien er mot uren hud? Jeg er snart 26 år, og burde vært ferdig med den perioden med uren hud for LENGE siden. Har prøvd ALT! Og er desperat. Fælt å føle seg mindre pen fordi huden ser katastrofal ut. Håper på svar i forhold om du vet om noe som kan virke :) Som sagt - er desperat. Og er dette noe å anbefale for problemhud, så håper jeg selvfølgelig at jeg vinner :)

monicajensen sa...

Denne hudpleieserien er fantastisk på uren hud :) Ekstrem effektiv, men samtidig passer den til sensitiv hud. Anbefales :) Er 90 dagers fornøydhetsgaranti på den også :)