søndag 7. desember 2014

2015 - året for opplevelser

Regnet har skylt vekk den fine hvite snøen. Gatene er igjen grå og triste. Peisen varmer, Fantorangen fniser på TV-skjermen, barna krangler ikke, kaffen er god og jeg fresher meg opp med en ansiktsmaske i skrivende stund. Jeg tenker på år 2015. Hva det vil gi oss. Hvilke overraskelser har vi i vente? Hva vil vi oppleve? Kanskje nummer tre i søskenflokken melder sin ankomst. Hvem vet hva det nye året vil bringe. En ting er sikkert; jeg gleder meg :) Vi har flere opplevelser å se fram til. Å reise, se verden, treffe nye mennesker, opplevelser - det er noe jeg setter høyt. En opplevelse slår en materialistisk ting når som helst!


I Januar reiser jeg til Gøteborg. Fra 2015 er jeg med i Skandinavias ledergruppe (key scandinavia). Jeg vil få muligheten til å påvirke i mye større grad, få en personlig coach og mye mye mer. Det første ledermøtet blir holdt i Gøteborg. En dag etter meg kommer også kjæresten min nedover. Vi skal kose oss med mange gode, gamle og nye venner på Gothia Towers en hel helg. Det byr på god stemning!


Triple-Towers7Gothia Towers


I Februar har jeg notert ned "London", men ingenting er bestilt enda. Monica på farta med global business i tankene. Kan bli interessant ;) Opp og ned før dere aner det! Mest business, men London byr alltid på litt pleasure også :)


I April reiser Nicklas og jeg på en seksdagers tur til Singapore. Luksus fra ende til annen. Alt betalt. Ja, vi får til og med et visakort fylt opp med lommepenger. Hard work pays off i aller høyeste grad! Jeg forbereder meg allerede psykisk på å være borte fra barna i nesten en uke, men samtidig vet jeg at vi har så godt av en slik reise. Å ta vare på forholdet og hverandre er bra for barna og bra for vår familie. Det blir en opplevelse ut av en annen verden, og jeg gleder meg så mye at det kiler i magen! Singapore, baby!!


singapore-building-architecture-1920x1080Vi skal bo på dette hotellet


I Juni er det duket for nok en helg i Gøteborg. Summerparty. Hotellovernattinger på fint hotell, gode venner, sosialt, temafest - det var magisk sist gang :) Dette er en helg som ofte blir lagt opp perfekt for barna, med mye fokus på dem. Det blir spennende å se hvordan de vinkler det i år :) Kanskje du vil være med også? Du kan kvalifisere deg fra Januar.


Resten av året blir alle planlagte turer med familien samlet. Sommeren byr nok på flere gode opplevelser, og når høsten overøser oss med sitt gråvær, da reiser vi til Mexico!! Alt betalt. Luksus. Opplevelser. Og det beste av alt; barna skal få oppleve det sammen med oss. Enten tilbringer vi fjorten dager i Mexico, eller så tar vi en uke i Mexico og en uke i California. Reiseplanen er ikke spikret enda, men én ting er sikkert; Teo skal få bade med delfiner ;)


mexico


Det blir et spennende år, der opplevelser står i fokus! Det kribler i magen når jeg tenker på det. Jeg blir både spent og glad når jeg tenker på framtiden.


Man lever bare én gang, og da gjelder det å gjøre det beste ut av det ene livet du har! :)

2 kommentarer:

marianne sa...

Hei Monica. Det er kanskje ett dumt spørsmål, og vil du ikke svare er det helt i orden. Men hvordan er det med skatting av sånne reiser? Mener å ha lest at l man får av arbeidsgiver skal skattes av, eller om det er noen andre "smutthull" her:) mvh Marianne

monicajensen sa...

Hei Marianne :) Beklager sent svar, jeg har helt glemt å svare :) Jeg skatter ikke av reiser betalt av Forever. Det er firmatur med faglig innhold, der dem står for utgiftene :) Klem Monica.