tirsdag 9. desember 2014

3 down, 1 to go


Nok en natt er overstått, og 3 av 4 har vært nede for telling. Det var Teo sin tur i natt, stakkars. Vi elsker omgangsyken!! Flaks i uflaksen er jo at det kommer nå, og ikke om fjorten dager :)


Guttaboys ligger hjemme, Mia er levert i barnehagen og jeg har rømt unna viruset for et par timer. En etterlengtet frisørtime før jul. Det er avslappende å sitte i frisørstolen. Egenpleie, null stress og bli litt dullet med. Jeg blir alltid søvnig da. Kanskje spesielt i dag, etter to netter med liiiite søvn. Alle småbarnsmødre holder seg vel litt fast i svingene når sykdom velter inn døra. Det byr ofte ikke på kvalitetssøvn ;) #zombie


Nå skal jeg drikke kaffen min og forsvinne inn i magasinverden. Ca eneste gang jeg tar meg virkelig tid til å lese blader. Deilig avkopling!

Ingen kommentarer: