søndag 21. desember 2014

Årets vinterdress

Jeg ser flere bloggere har tipset om vinterdresser og hvilket merke de foretrekker. En dress jeg ikke har sett mye omtale om er Nordbjørn. Det er nemlig vår favoritt :)


SAMSUNG CSCTeo fikk teste den i fjor, og jeg falt pladask. Ikke bare er den fin og se på, men den lever opp til våre krav. Vindtett, vanntett, varm og lett å bevege seg i. Terningkast 6 hos meg! Etter en vinter der den ble brukt masse, så den like ny ut. Det kan jeg ikke si om noen annen dress vi har brukt tidligere her i hus. Før forrige vinter var omme bestilte jeg to nye dresser - en til hver av barna. Jeg er like fornøyd i år som i fjor. Dressen til Mia er nok litt i største laget, men med strikker rundt anklene og under beina sitter den som den skal. Og det viktigste av alt; jeg vet at barna ikke fryser eller blir fuktige :)


SAMSUNG CSCMed dressen følger en stor hette med pelskrage. Denne er superfin å se på, men kan være litt tung. Spesielt for minstemor. Da er det fint å kunne kneppe den av. Teo brukte hetten i hele fjor, men på SFO har de nå tatt den av ser jeg. Er dere kjent med Nordbjørn? Jeg ser at Jollyroom har tilbud på dem nå faktisk. Neste år går nok Teo for todelt vinterdress, og jeg blir ikke overrasket om dressen til Mia passer ett år til :) Tips til gode og varme todelte dresser taes imot med stor takk!


// Ikke sponset

2 kommentarer:

Linn sa...

Største mi haddr Nordbjørn i fjor, som fortsatt passer i år :) Kjempe fornøyde vi også!

monicajensen sa...

Ja, jeg synes dressene er utrolig fine :)