lørdag 20. desember 2014

Brått kom julestemningen // Vår lørdag

Yes - endelig kan jeg kjenne at julestemningen sniker seg på. Den glimtet til i november, men den dabbet av akkurat som jeg fryktet. Nå, fire dager før jul, er den på plass igjen. Tro det eller ei, men det hjelper å slå av et par timer på storsenteret en lørdag formiddag med to kids på slep. Jeg kommer på en måte i stemning av å se alle stresse rundt. Det er litt sjarm over disse heseblesende folka, som bærer seg i hjel og ser ville ut i blikket :) Gaver er i boks, vi fikk hilset på nissene hvertfall sju ganger og så tok vi en pause mens vi spiste lunsj og så på alle andre som stresset. Helt perfekt! :)


SAMSUNG CSCResten av dagen har vi tilbrakt hos Svigermor. Du finner faktisk ikke et mer "julete" hus. Det er umulig og ikke komme i julestemning hjemme hos dem! Kristin overrasket Teo. Hun hadde kjøpt to nye firehjulinger og to crossere. Nicklas og Teo var ville av begeistring, og lenge kjørte dem som to gærninger rundt på jordet. Mia og jeg fulgte med fra vinduet, og det var i hvertfall to ganger jeg stakk hodet ut og ropte; "Dere får ikke lov å kjøre så fort! Nå roer dere ned farta!" Du vet.. Typisk mødre, eller hva? Til slutt måtte jeg bare la være å følge med og håpe på det beste - ikke minst ha troen på at Nicklas hadde kontroll. De koste seg glugg, og det var en superglad gutt som kom inn døren etter et par timer ute :)


SAMSUNG CSCResten av dagen har vi kost oss i sofaen foran peisen. Jeg sloknet faktisk en halvtime også, og lå rett ut som et dråg. Vi har lekt, sett film, malt, lekt med alle nissene til Kristin, ungene fikk åpne hver sin førjulsgave, og i siste liten fant Teo ut at han ville sove over. Kjempestas med overnatting :) Vi henter han i morgen formiddag etter at de har vært i skogen og hogget ned årets juletre!


SAMSUNG CSCNå kom vi akkurat inn døren hjemme. Til nyvasket, strøken leilighet. Fantastisk deilig! Mia sover og vi skal...trene. Jepp, hvertfall jeg :) Ha en fortsatt fin lørdagskveld! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: