fredag 19. desember 2014

El dragos

De skuldrene som falt med flere hakk i går, er som heiset opp med kranbil i dag. Au, så lei jeg er av å føle meg som en bøtte med møkk. Så lei jeg er av å kjenne meg så anspent at jeg bare har lyst til å hyle ut i vill frustrasjon. Jeg klarer å bite tenna sammen, jeg klarer å fortrenge, men plutselig en dag så våkner man opp og bare er...lei. I dag er den dagen. Jeg skulle så gjerne likt å kjenne på den avslappede følelsen jeg hadde i kroppen i går mer enn én dag. Så når jeg våknet opp i dag, anspent som få, til en hel del med gjøremål, husarbeid og alt som følger med familielivet - da ble jeg el dragos. GOD MORGEN FAMILIEN MIN!


life_quotes_7


Dårlig samvittighet har jeg nå, etter at jeg har levert Teo på skolen. Det var en morragretten og grinete mamma som fikset matpakker og fant fram klær i dag. Jeg sa riktig nok unnskyld, og er det én i hus som har forståelse når jeg er morragretten så er det han. "Mamma er ikke sint på oss, hun er bare trøtt!" Sukk. Han er så god, og han har jo selvsagt så innmari rett. "Det er ikke deres skyld at mamma er grinete, unnskyld, det er bare jeg som har stått opp på feil bein i dag!" Heldigvis er det svært sjelden at jeg våkner opp i det humøret. El dragos-humøret. Det var bare typisk at det var i dag; siste skoledag før ferien. Dagen Teo har gledet seg sånn til. Det skaper ikke akkurat hallelujastemning i heimen når mor starter dagen med et brak!


Nå skal jeg smøre inn skuldrene og nakken med heat lotion, sette på kaosfilmen "Fantorangen", lage frokost til mini-me og så skal jeg prøve å senke skuldrene. Slappe av. Kanskje smertene gir seg da. Det er lov å håpe. Jeg titter innom etterpå, med et bedre humør :) Det er kun meg selv som kan gjøre denne dagen bedre, og det har jeg alle intensjoner om å få til. It´s gonna be a good day!


Lag deg en bra dag, og jeg håper for din skyld at du sto opp på riktig bein. Det er skikkelig dritt når man slenger feil bein ut av senga først. Klem fra el dragos.

Ingen kommentarer: