mandag 22. desember 2014

En ny favoritt

Vi kom oss gjennom dagens juleshopping med hodet over vann. Det har nok mye med innstillingen å gjøre. Jeg var forberedt på at en god dose tålmodighet ville bli nødvendig, og jeg hadde helt rett. Vi koste oss masse. Barna og jeg. Handlet inn alt vi trengte fikk vi også gjort, så nå er vi klare til jul. Som vi gleder oss ♡


wpid-20141222-151733Dere som følger meg på instagram har kanskje sett et glimt av min nye cardigan. Jeg er så fornøyd med den, derfor tenkte jeg at jeg kunne skryte litt av den her på bloggen ;) Lang, fin og varm. Det perfekte klesplagget på denne tiden av året spør du meg. Bare å hoppe ned i jeansen og dra på seg en enkel singlett, så gjør cardiganen resten av antrekket. Jeg kjøpte min på Vero moda til en fin pris :)


Nå har vi en stuptrøtt frøken i hus, etter en dag uten noe søvn(!) og en gira gutt som ikke har fått brukt opp halvparten av sin energi. Dårlig kombinasjon skal jeg fortelle dere. Jeg får derfor legge fra meg bloggen, etter et par minutters pustepause, og redde situasjonen her. Snart får vi også besøk. Vi sees plutselig!


God kveld til deg og dine ♡

Ingen kommentarer: