onsdag 17. desember 2014

Fordi jeg har lyst

Dette er andre dagen på rad jeg holder Mia hjemme fra barnehagen. Ikke på grunn av sykdom, men fordi jeg har lyst. Jeg har lyst til å forsvinne inn i mor/datter-bobla, med fantorangen på TV, lek i sofaen, lange frokoster, forfriskende trilleturer og tid med venninnene våres. Frihet til å velge det selv er gull verdt, og ekstra kos er det nå i førjulstiden når alle andre stresser rundt. Vi stresser ikke foråsiresånn - vi koser oss :)


Nå kom vi nettopp hjem fra en 1,5 timers trilletur med Solveig og Celin. Solveig er en nabo, venninne og kollega av meg, og vi har døtre født med bare noen måneders mellomrom. Å kunne slå powerwalk, frisk luft, tid med barna og jobb sammen er herlig. Det er utrolig hvor mange ideer og mål man spinner seg fram til når man er ute på tur, med de største motivasjonskildene plassert i vognen foran oss. For ja - friheten til å styre dagene sine selv, uten å føle seg dratt mellom jobb og privat, er absolutt vår største motivasjon. Spesielt nå som barna er så små!


wpid-20141217-141909.jpgwpid-20141217-141907.jpg


Mia sover enda ute i vognen. Jeg skal gjøre litt husarbeid og så henter vi Teo så fort hun har våknet. Etter det er det bare å vente på mormor. Hun skal nemlig passe barna i kveld, mens Nicklas og jeg skal videre på julebord sammen med managerne i teamet. Det blir fullt hus! For vår del blir det en rolig kveld uten alkohol, men maten og det sosiale er absolutt noe vi ser fram til - selvom vi gir oss nok når festen virkelig starter tenker jeg.  Tema for kvelden er "Las vegas". Jeg hadde helt glemt bort at det var temafest. Det blir derfor lite glitter og glam på meg, men rødt og pyntet blir det. Nicklas stiller vel opp i dress, som vanlig (finnes det noe finere?! Dån!) Følg med på instagram hvis du ønsker smugbilder fra kvelden; @monicajensenorg ;) Vi sees!


Klem fra meg**

Ingen kommentarer: