mandag 15. desember 2014

Helt om natten, helt om dagen?

Vi hadde et fantastisk julebord på lørdag kveld. God mat, herlig selskap og masse gøy. Da klokken rundet midnatt dro vi videre ut i Ski. Der fikk virkelig dansefoten og lattermusklene kjørt seg. Jeg tør påstå å si at dette er den morsomste kvelden jeg har hatt på lang, lang tid. På ett tidpspunkt satt fire jenter rundt et bord og lo så lenge og så høyt at vi nesten strøyk med hele gjengen. Hva vi lo av? Et bilde av meg, som var så grusomt stygt at det var hysterisk. Haha! Resten av kvelden danset vi. Uten stopp. Til musikk som dro oss hvertfall 8 år tilbake i tid. Love it!! Alt i alt en vellykket kveld :)


wpid-20141214-132717.jpgwpid-20141214-132720.jpgwpid-20141214-132726.jpg


Dagen i går var ikke fullt så festlig... Nicklas og jeg våknet i 12-tiden, noe slitne etter forrige dagens festligheter. Men dere vet.. Helt om natten, helt om dagen.. Så vi dro på oss ullundertøy, lue og votter, for grilling i skogen ventet på oss. Favorittaktivitet dagen derpå ;) Mammaen til Nicklas hadde invitert til storselskap med familien til Nicklas. Kjempekoselig tradisjon, til tross for at formen ikke akkurat var på topp i år. Grilling, besøke nissen på låven, deilig middag og maaange unger i alle aldre. Teo har spesielt funnet tonen med Linnéa på 5 og Sander på 4, mens Mia leker rundt Celine, som er tre måneder yngre enn henne. De vil nok alle få mange fine opplevelser sammen i årene som kommer :)


I dag har jeg kontordag. Alt jeg har utsatt må til slutt gjøres, og i dag er dagen for å få gjort det. I skrivende stund ligger jeg i senga under dyna med macen i fanget og koser meg med jobb. Perfekt kontorlandskap for en noe vond og sliten kropp en knapp uke før jul :)


Ha en god uke, alle sammen. Jeg skal prøve å stresse minst mulig :)

Ingen kommentarer: