søndag 21. desember 2014

Hos fotografen

Mens håndballfinalen står på høyt volum på TV-en, benytter jeg anledningen til å vise fram noen bilder fra fotograferingen tidlig i høst. Nei, jeg er ikke overdrevent opptatt av håndball, selvom jeg prøver virkelig.. Gøy å se når kjæresten spiller da :) Uansett, tidlig i høst var vi hos fotografen med barna. Kaos fra ende til annen vil jeg kalle det. Teo ble utålmodig og utviklet lopper i blodet, mens Mia hylte fra start til slutt. Dritkjipt hos fotografen, tydeligvis! Utrolig nok ble det noen blinkskudd, og et par av disse blinkskuddene tenkte jeg at jeg kunne dele med dere :)


Mia&Teo_0030Mia&Teo_0061Mia&Teo_0194Mia&Teo_0070Mia&Teo_0146


Nå er veiene nok en gang dekket av snø. Jeg krysser fingrene for at det varer til over jul. Ikke noe gir mer julestemning enn hvite trær og busker. I fjor blåste det sidelengs, var grått og trist, og hele Tomter var uten strøm. Kan ikke bli stort verre enn det :D


Teo har siste dag på SFO før juleferien i morgen. Planen var at Mia også skulle i barnehagen, slik at jeg fikk handlet inn siste rest til jul uten unger på slep. I dag har hun nesten ikke hatt stemme, så det spørs om ikke hun må bli med på lasset i morgen. Det går det også, men det er ikke til å stikke under en stol at jeg er ti tusen ganger mer effektiv uten barna på slep :)


Ønsker dere en fin kveld. Nyt fjerde søndag i advent ♡


3 kommentarer:

Veronique sa...

Så herlige bilder av Teo og Mia <3 Teo er en skikkelig sjarmør. Lykke til med julehandel i morgen. Må nok selv ut å handle litt til jul. Heldigvis er det kun mat jeg skal handle nå.
Klem!

monicajensen sa...

Tusen takk <3 Ja, de er noen sjarmtroll begge to <3 Kos deg med julehandelen i dag ;) Stor klem

Veronique sa...

Jeg er enig med at Teo har blitt plutselig "voksen". Det er helt utrolig hvor fort han har forandret seg :)