fredag 26. desember 2014

Hverdagssøtt

SAMSUNG CSCNå er vi klare for at den avslappende romjulen virkelig kommer i gang. Late dager, filmer og tonnevis med kos. I går feiret vi med venner, og de kommende dagen er det familien som skal stå 100% i fokus. Vi er klare for å hente barna våres nå, og lade opp batteriene våre sammen med dem resten av jula ♡


Flere har spurt meg hvordan frieriet var. Gikk han ned på et kne? Var det superromantisk? Eller hverdagssøtt? Da kan jeg først starte med å si at det var helt perfekt. Det var uhøytidelig, vanvittig koselig og hverdagssøtt. Jeg synes romantikk kan være litt kleint, haha, og det hadde Nicklas i bakhodet. Han hadde gått mange runder med seg selv på hvordan han ønsket å fri. Jeg ble overrasket med deilig frokost på sengen, mange fine ord og en nydelig diamantring (heeelt etter min smak). Foran meg satt kjæresten min, på ett kne, med tårer i øynene og spurte om jeg ville gifte meg med han. Mer perfekt enn det blir det ikke ♡ Jeg føler meg som verdens heldigste jente!


Vi har allerede satt (ca) tidspunkt for bryllupet og vi gleder oss til å ta fatt på planleggingen. Framover skal jeg synke ned i bryllupsinspirasjonsverden. Herregud, som jeg skal kose meg med det!!


1 kommentar:

Hild Frøya sa...

så herlig da. Husker godt, og vil nok aldri glemme når mannen min fridde til meg. Det er et magisk øyeblikk.