tirsdag 16. desember 2014

Interiørprat

Jeg falt helt pladask for noen lysestaker i krystall hjemme hos en venninne. Så tidløse, elegante og fine. Sånne måtte jo jeg ha også! Dagen etter dro jeg med meg mann og barn til nærmeste "tilbords"-butikk. Jeg skulle bare titte littegrann. Ikke lenge etter hadde jeg plassert tre feilfrie, perfekte lysestaker i handlekurven. Nicklas forsto tegninga - disse skulle selvsagt være med oss hjem. Han spurte hvem av oss som skulle betale, og jeg sa at han gjerne måtte gjøre det han. Når han først spør, så... ;) Han la lysestakene på disken, fikk høre prisen, ga meg det blikket, for deretter å dra kortet. Se på den fine gaven jeg fikk fra kjæreste min da, haha! :D


wpid-20141216-181616.jpgwpid-20141216-181553.jpg


Jeg vrir ofte hjernen min for å finne ut hva som egentlig er min (vår) stil. Akkurat nå er det "godt og blandet" her hjemme, og det trives jeg ikke med. Kræsj på flere områder. I februar vil stilen bli litt mer gjennomført, for da får vi den nye sofaen og stuebordet vårt. Ett skritt på vei i riktig retning. Jeg ønsker det lyst, men lunt. Kombinasjonen heltre eikespisebord med moderne hvite stoler til, liker jeg. Nå får vi en lys (supergod, stor og fin) sofa, med heltre eikebord til. Tv-benken er hvit og moderne som kjøkkenstolene. Det er en kontrast jeg liker. Ellers har vi en vegg som ikke består av noe annet enn en sjenk og et bilde. Den delen av stua er et prosjekt. Fargene passer ikke inn, og jeg finner ingenting å erstatte det med. For ikke å snakke om soverommene, som jeg gjerne skulle likt og gjort hundre ganger lunere, stiligere og mer personlig.


Vi drømmer om hus. Mye vi (jeg) vil endre her, men jeg holder meg selv tilbake. Tenker det er greit å komme på plass i et hjem vi ønsker å bo i "for alltid". Misforstå meg rett, vi elsker denne leiligheten, men nå drømmer vi om noe større. En enebolig. Da hadde det vært perfekt med hjelp fra en interiørarkitekt. En som kunne hjulpet oss til å finne vår stil, med den lille ekstra prikken over i-en. Jeg henter masse inspirasjon fra instagram, men jeg faller pladask for så mange ulike stiler. Da er det ikke like lett å vite hvor man skal starte. Det eneste jeg vet er at jeg vil ha det lyst, lunt og hjemmekoselig. Mange hjem er alt for kalde og sterile. Det er ikke noe for meg (oss)!


Interiør - tenk så vanskelig det kan være. Hvertfall føler jeg det ofte sånn! Hva slags stil har du hjemme? Kanskje har du noen tips til interiørsider/instagrammere som jeg kan følge? :)

Ingen kommentarer: