fredag 19. desember 2014

It's beginning to look alot like christmas ❄︎

Nå begynner stemningen å komme på plass i huset. Det var meningen at hele familien skulle pynte treet sammen, men så ble barna og jeg helt oppslukt av Frost. Vi danset, sang og var som tre tente lys foran TV-en. Teo har sett Frost flere ganger før. Da har som regel jeg sovnet på sofaen. I dag fikk jeg endelig sett hele filmen, og den anbefales virkelig. Jeg koste meg i hvertfall glugg med alle de fine sangene, og det gjorde minstemor også :) Innen treet var klart for pynting var det langt forbi Mia sin leggetid, og det var ingen vits i å holde hun våken lenger. Hun er så liten, så søvn kommer definitivt foran det meste. Hun sovnet omtrent før vi fikk lagt hun i senga, og da hadde allerede Teo skrudd på julemusikken i stua og var i gang med å pynte. Nå er det så stemningsfult her, med et pyntet hjem, to sovende fredfulle barn og stillhet. Kun få dager igjen til den store kvelden. Vi satser på at det er strøm i Tomter i år :D


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCOm ikke lenge er det kvelden for oss også. Vel, det er i hvertfall det vi sier nå. Skrittene fra sofaen til senga er ofte veldig tunge og lange på fredagskvelden. Voksentiden er jo gull verdt, og vi har en tendens til å tviholde på den litt for lenge. I går var intet unntak, så derfor er vi begge to rimelig skutt nå i kveld. Etter en uke med lite søvn, av ulike grunner, kjenner vi det begge to godt nå - natteranglere som vi er :)


I morgen skal siste rest av julegaver handles inn. Ekstremsport å gjøre det på en lørdag med to unger på slep. Vi er gærne! Heldigvis er det ikke mange innkjøp som er igjen, så vi satser på at det er gjort i en fei. Resten av dagen kan by på litt action. Spesielt for Teo. Stikk innom i morgen hvis dere er nysgjerrige ;)


God natt fra meg. Håper dere alle har en rolig og fin fredagskveld!

Ingen kommentarer: