lørdag 13. desember 2014

Jentenes aften

I går var det duket for jentenes aften. Fineste Lena var kveldens vertinne, og det finnes ingen bedre. Alt er gjennomført til punkt og prikke, og du vet du får en strålende kveld. I går var intet unntak. God mat, masse latter og fantastisk god stemning. Tusen takk for en super kveld!


wpid-20141213-031526.jpg


Jeg bestemte meg på forhånd for å kjøre denne kvelden, siden dagen i dag byr på en del action også. Da jeg kom fram var det nesten så jeg kastet meg over flaskene slik mange andre gjorde, men så merket jeg jo fort at det var like gøy med vann og kaffe. Man trenger ikke alkohol når man er i et så artig selskap. Timene gikk og klokka ble glemt, så jeg var ikke hjemme før godt over tre i natt. Yes, det var en noe småsliten mamma som plukket Mia opp fra sengen sin halv åtte i dag morres.... I dag føler jeg meg faktisk fyllesyk. Haha. Sånn skikkelig. Meeeeeen; helt om natten, helt om dagen.


wpid-20141213-031641.jpg


I dag har vi litt av hvert på lista. Mia sin bag skal pakkes, leiligheten skal ryddes, vi skal ut å handle inn siste rest til i kveld og enda litt til, besøke søsteren min og levere Mia hos farmoren sin. I mellomtiden har vi en fantastisk vaskedame som shiner kåken for oss. Gull verdt, spesielt på sånne dager! Når vi kommer hjem er det bare å dekke bord og kaste seg over grytene. Jeg tror og håper kvelden blir herlig. Formen min må bare komme på plass først :)


I morgen er det 3.advent, masse action og null tid til å være fyllesyk, så det skal jeg ha i bakhodet i kveld - spesielt med tanke på hvordan formen er nå etter en sen kveld uten alkohol. Hoho! Nå får jeg ta med meg Mia og gå i dusjen :) Lag deg en fin dag!

Ingen kommentarer: