torsdag 18. desember 2014

Livskraft

Vår dypeste frykt er ikke vår utilstrekkelighet. Vår dypeste frykt er at vi er kraftfulle uten grenser. Det er vårt indre lys, ikke mørket, som skremmer oss mest. Du tenker: Hvem er jeg som kan si at jeg er genial, praktfull og fantastisk? Jeg spør deg: Hvem er du som ikke våger å være dette?


Du er et barn av Gud! Å gjøre seg selv liten, gjør ikke verden bedre. Det fins ingen klokskap i å gjøre seg selv liten for at andre ikke skal føle seg usikre i ditt nærvær. Du er født til å bekrefte Guds storhet, slik den lever i våre hjerter. Og Guds storhet fins i oss alle.


Når du tillater ditt indre lys å skinne, gir du andre mennesker rett til å gjøre det samme. Når du frigjør frykten i ditt hjerte, vil din tilstedeværelse automatisk frigjøre andre. 


- Nelson Mandela


Jeg er ikke troende, så å "bable" om Gud er ikke helt likt meg, men denne teksten likte jeg og den må deles. Ta det til deg ♡


wpid-20141218-004014.jpg


Vi har hatt en kjempehyggelig kveld med fantastisk kollegaer. De er alle mine "crosslines". Det vil si at vi ikke jobber sammen, men vi samarbeider, kommer med råd og hjelper hverandre når det skulle være behov for det. Av og til holder det med en liten klapp på skulderen eller en god klem. Eller kvelder som dette, der vi spiser god mat, ler, tuller og fjaser en hel kveld. Endelig er jeg med en gjeng mennesker der jeg kan rope høyt ut hvor mye jeg gleder meg til opplevelsen vi har foran oss i Singapore. Det er så stort det vi skal få oppleve, men ingen kan virkelig forstå uten å ha satt seg inn i dette selv. It´s gonna be a hell of a ride! :)


Nå er det natta her i huset. I morgen skal jeg kose meg glugg i hjel med en venninne. Jeg tar nemlig med meg Linda på SPAAAA! Deilig førjulskos, oh yes! God natt, tittere! :)

Ingen kommentarer: