fredag 19. desember 2014

Med smilet på plass

Sånn.. Det hjalp. Like anspent, men humøret er i hvertfall bra :)


Mia er hjemme på fjerde dagen. Det som startet som et lite tegn på forkjølelse synes jeg var en god nok grunn til å ha hun hjemme slik at vi kunne ha noen kosedager. Forkjølelsen forsvant derimot ikke som jeg trodde den ville gjøre. Den utviklet seg i stedet. Så nå er det mye snørr, hoste og blanke øyne. Det er ikke bare bare med det første barnehageåret. Det betyr ny hjemmedag for oss, men i dag skal hun få lov å være med meg litt på farten. Jeg har jo en jobb å gjøre jeg også. I dag skal vi levere ut varer til alle gode kunder som ønsker varene i hus før jul. Mia må bare sove ferdig luren sin :)


wpid-20141219-133329.jpgwpid-20141219-133332.jpg


Denne dagen har Teo gledet seg til lenge, som jeg nevnte i dag morres. I går kveld ramset han opp hvorfor; godteridag på skolen på en FREDAG, siste skoledag før juleferien, pizzakveld og vi skal pynte juletreet. Stoor stas for en 6åring. Det var ikke snakk om å vente til over helgen. Treet  pyntes på Teo sin favorittdag; nemlig pizzafredag ;) Annenhver fredag når han er hos oss er det fast tradisjon. Ungene hjelper til å lage hjemmelaget pizza. Jeg er litt redd for at det er en mattradisjon som må følge oss til the bitter end, for jeg vet at Teo hadde blitt knust hvis vi tok drepen på den tradisjonen. Haha! Veldig koselig er det da, og enda koseligere er det når han er så begeistret! Jeg skal sørge for at han får en tipp topp ettermiddag og kveld, som lever helt opp til han sine forventninger.


Så i kveld skal vi fylle hjemmet med julemusikk, nisser og et glitrende juletre. Mia skal få lov å være med på pyntingen. Nå har hun blitt stor nok :) Jeg gleder meg! Kanskje jeg får virkelig kjenne på den berømte julestemningen som glimter til litt i ny og ned :) Et julehjem gjør noe med både store og små. Spesielt når mor drar fram alle de bortgjemte pakkene og legger dem under treet. Hohoho!


Vi sees :)

6 kommentarer:

Veronique sa...

Hei Monica! Kjedelig å lese at Mia har blitt forkjølet og håper at det går fort over. Hun MÅ bli frist til julaften. Kan tenke meg at det er kjempe stas for Teo å pynte juletre :) Ønsker dere 4 en god helg! Klem

Veronique sa...

Forresten.....har du forandret på forsiden av bloggen din? Synes den var litt anerledes nå :)

monicajensen sa...

Jeg håper og tror hun er helt frisk innen et par dager. Bedre i dag enn i går hvertfall :) Ønsker deg og mannen en kjempefin helg også <3 Klem

monicajensen sa...

Ja, nå er det ny blogg :)

Veronique sa...

Nå ser jeg at bloggen din er ny....det er ikke samme adresse ;)

En ting som jeg likte bedre på din forrige blogg, er at det som viser hvor mange kommentarer du har fått var opp til høyre (øverst på inlegget) . Nå er den helt nederst klint under "twitt", og det er ikke lett å se det.
Skjønte du hva jeg mente? :)

monicajensen sa...

Jeg skjønner hva du mener :) Jeg kan gi beskjed om det videre :)