lørdag 20. desember 2014

Monicajensen.no // Music in the morning

wwwwwGod morgen, folkens!


I dag våknet vi til Eminem på høyt volum i stua. 6åringen hadde party. Jeg må le av han altså. Hver dag er en fest! Ved siden av meg lå en liten snuppe, noen hakk mer forsiktig enn broren sin, og holdt rundt Tigergutten sin. Hun ga meg en kos og sa; "Bli med i stua, mamma!" Litt skummelt å gå alene når det høres ut som Eminem har live konsert i andre delen av leiligheten ;)


Uansett.. Det jeg skulle presentere for dere nå var ikke den nye skiva til Eminem, men min "nye" blogg. En ny start! Det var det jeg trengte nå. Nytt domene. Nytt design. Tilbakemeldinger er supert. Hva kan bli bedre? Hva savner dere? Sånt setter jeg stor pris på, for en blogg skal være funksjonell, enkel og oversiktelig i mine øyne. Det enkle er ofte det beste!


Framover finner dere meg altså på www.monicajensen.no. På instagram finner dere meg også på @monicajensenno. Jeg gleder meg til å starte med "blanke ark" :)


Nå skal vi spise frokost og videre på julegaveshopping. Ønsk oss lykke til :)

Ingen kommentarer: