tirsdag 2. desember 2014

Som en unge på julaften

wpid-20141202-111103.jpg


Jippi! Jeg er som en unge på julaften. Endelig snør det! Aldri før har jeg jublet over snøvær, men nå var det etterlengtet etter en veldig mørk og grå høst. Mia og jeg trillet til barnehagen i dag. Der ble hun kledd på såpass at hun så ut som en Teletubbies, før jeg fulgte hun ut til de andre barna - som også så ut som en gjeng med Teletubbies. De var ved bålplassen og skulle grille pinnebrød. Mia trives stort sett godt ute, så hun vinket hadet og enset nesten ikke at jeg dro. I stedet for å gå hjemover, gikk jeg videre. Koble ut, trekke inn frisk luft og bare gå på i det deilige vinterværet. Forfriskende og god start på dagen!


Nå skal dagens husarbeid bli unnagjort, så skal jeg på butikken og handle inn ukas mat. Jeg tipper vi går for julemat i dag. Jepp, jeg kjenner det på meg... :) Ha en fin dag!!

1 kommentar:

Oslofru sa...

Wow vilka fina fransar du har! :D Tänkte att jag skulle tipsa dig om en tävling som jag har på min blogg där man har chans att vinna en splitter ny bilbarnstol (värde 3000kr!) In och kika om du vill :) oslofru.com ! Kramar