torsdag 18. desember 2014

Son spa // Førjulskos

Linda og jeg har hatt en fantastisk dag på Son Spa. Da vi kjørte hjemmefra hadde jeg skuldrene plantet inni øra. Stiv og øm. Ikke så uvanlig for meg. Når vi kom til Son spa var det akkurat som om skuldrene sank med tre hakk. Da bikinien var på og vi satt godt til rette i jacuzzien med den fineste utsikten følte jeg meg avslappet. På et tidspunkt trodde jeg faktisk ikke at jeg kunne bli mer avslappet, men der tok jeg feil :) Himmelsk lunsj, deilig massasje (50 minutter på Linda og 20 minutter på meg), fotbad og kvalitetstid med en god venninne - det var tydeligvis oppskriften på fullstendig avslapping. Vi begge var som to geléklumper når vi forlot Son. To småbarnsmødre fortjener en slik dag synes jeg. Ekstra gøy var det å gjøre stas på Linda og hennes innsats med en dag bestående av velvære og luksus. Sykepleier i tredelt turnus, tre barn født med kort tids mellomrom, manager på bare fire måneder. Ikke kom her å si at det ikke går - at det kun er få som klarer det - for jeg ser det stikk motsatte hver eneste måned. Linda er én av 11 managere i teamet, og i dag ønsket jeg å gjøre ordentlig stas på henne, og det var en veeldig fornøyd og noe salig småbarnsmamma jeg kjørte hjem sammen med. Perfekt! :)


wpid-20141218-184057.jpgwpid-20141218-184100.jpgwpid-20141218-184111.jpg


Han som masserte meg kunne se og kjenne etter ca treogethalvtsekund at ryggen min var hoven, stiv og øm. Jeg fikk derfor en litt mer intensiv massasje, helt etter min smak, og det gjorde godt for kropp og sjel. Halebenet mitt har tidligere fått seg en real trøkk (under fødselen med Teo), og siden har jeg hatt en stor hevelse nederst på korsryggen. Muskulaturen i området var i høyspenn, det samme med midtre del av rygg, skuldre, nakke, håndledd og hender. Han jobbet med alle problemområder, og det er så godt når noen virkelig treffer de rette punktene. Da forsvinner all stress fra kroppen. Helt utrolig deilig!


Når jeg kom hjem ventet en utålmodig kar som var klar for julebord og en syk og tufs lita jente. Vi har hatt jentekveld, i liggende stilling på sofaen under pleddet. Nå sover hun, og straks kommer Teo fra pappaen sin. Resten av kvelden er miiin, og innimellom er det gull verdt med slike alenekvelder. En tidlig kveld i senga er definitivt en del av min plan :) Da skal jeg drømme om neste spadate, som blir en gang på nyåret :) Luksus i hverdagen - det er så godt!

1 kommentar:

Mina sa...

så deilig! Det fortjente du nok, deilig å ta litt ekstra vare på seg selv innimellom