onsdag 31. desember 2014

Takk for det gamle

wpid-20141231-112023.jpg


Nå er vi innlosjert på en liten fjellhytte på Rauland i Telemark. 1åringene skal straks ned i pulken, 6 åringene krangler i skiløypa og vi voksne skal straks begi oss ut på årets siste skitur. Deilige dager på fjellet, helt perfekt!


Straks ønsker vi 2015 velkommen. I den anledning vil jeg takke for året som har gått, og en ekstra takk til dere som har fulgt meg gjennom enda ett år. 2014 har vært et stort år for meg. Jeg har stått utenfor comfortsonen, nådd mange store mål og tatt gode valg for meg selv og min familie. Vi har fått muligheter vi ikke visste fantes, som har gitt meg en frihet og en ro jeg tidligere bare kunne drømme om. Nå er vi klare for 2015. Jeg vet det neste året vil bli magisk, der nye mål og drømmer går i oppfyllelse!


Jeg ønsker dere alle sammen en fantastisk nyttårsfeiring og et riktig godt nytt år. Vi sees i 2015, og det gleder jeg meg vanvittig til :)

2 kommentarer:

Veronique sa...

Godt nyttår til dere også! Sees på søndag :)

Hild Frøya sa...

Godt nytt år, og ønsker om at 2015 blir et vidunderlig år!