onsdag 10. desember 2014

The final ride

Terapi for sjela er å ha en rolig arbeidsdag i Son. Jeg har virkelig forstått at havet gjør meg godt, og er helt overbevist om at jeg må bo nærme sjøen når jeg blir eldre. Som veldig mange andre mødre er jeg ikke god på å slappe av. Jeg kan ligge henslengt på sofaen, men hvor ofte kobler jeg virkelig av og bare er? Det er ikke ofte. I stua til Torun er jeg sikker på at jeg kunne sittet lenge i en stol, sett utover havet, med musikken i bakgrunn, og bare eksistert.. Balsam! Vi hadde med andre ord nok en trivelig arbeidsdag, med god lunsj og inspirerende samtaler. To venninner er i gang med sin business, flere mål er nådd og nye mål skal nåes på nyåret. Martine er en av dem. Hun har jeg kjent siden jeg var ganske liten, da mødrene våres er kollegaer og har vært det i alle år. Hun er 22 år og bor og studerer i Oslo. Andre snuppa er Solveig, som er 26 år. Hun er en god venninne og nabo her i Tomter, med en datter på samme alder som Mia. Hun jobber i klesbutikk og studerer kunst. Supergøy å hjelpe gamle og nye venninner opp og fram! Kan jeg, så kan dem - og de er på god vei :)


wpid-20141210-194539.jpg


I ettermiddag har vi hatt Pappa/Bestefar på besøk. Mia har holdt showet og formen er på plass hos oss alle. Jeg var heldig å slippe unna (thank you probiotica)! Nå skal jeg få på meg treningsklær, få svettet litt, og så er det Sons of Anarchy date med Nicklas. The final ride. Aller siste episode. Jeg griner nesten av tanken, og er så spent at jeg er kvalm når jeg tenker på hvordan siste episode kan utspille seg. Yes, jeg troor jeg er over middels hekta, men jenter - er ikke det forståelig?! ;) Jeg mener.... Altså.... Dæven!


Jeg får komme i gang med kveldens økt. I går endte økten med at Nicklas tok utfall med meg på ryggen. Utrolig nok drittungt for meg også, og for ett syn!! Haha. Hvem har sagt at trening ikke kan være gøy? :D Ha en fin kveld, folkens!

2 kommentarer:

Veronica f. sa...

I hear you,sistah...samcro 4 life!!! Eller noe sånt:-D allerede sett den......altså,ELSK på jax teller!!!!!!!nå er serien over og jeg tror jeg må ta på sørgebånd,for det er bare så latterlig trist:-(

monicajensen sa...

Jaa, jeg tror jeg har kjærlighetssorg faktisk!! :( <3