mandag 8. desember 2014

Time to drink some coffee

Hei og god mandag, folkens. Har dere det bra? :)


Her er begge barna lagt, jeg har Ed Sheeran på full guffe på kjøkkenet, mens jeg koser meg med litt blogg og en kopp kaffe. Utrolig nok dagens første kopp kaffe. Natten besto ikke akkurat av flust av søvn. Nicklas fikk omgangsyken kastet over seg sent i går kveld. Det var ikke veldig overraskende, og jeg holder nesten pusten mens jeg venter på at det skal bli min tur.. Når klokken nærmet seg ett på natten, våknet solstråla to soverom bortenfor. Når det skjer, pleier vi å gi hun smokken og litt å drikke, så sover hun videre. Men ikke i går, nei... Hun skravlet, lo og var i sitt ess. Hun sørget for å underholde mammaen sin i fire hele timer. Hva skjer med det?! Det har faktisk aldri skjedd før. Like blid, tålmodig som få, men bablet inn i øret mitt i fire hele timer, mens jeg prøvde å ignorere, late som jeg sov, gi flaske, kose og påpeke uendelige ganger at nå er det natta. Disse barna vet å utfordre ;)


Bilde tatt 08.12.14 kl. 19.19Bilde tatt 08.12.14 kl. 19.20


Overraskende nok var ikke jeg i mitt livs form når klokken ringte syv i dag tidlig. Kjæresten lå som et dråg ved siden av meg, utslitt etter nattens løpeturer tur/retur badet. Teo og jeg listet oss rundt i huset og han ble klar for skolen, deretter forsvant vi ut i kulda. Utenfor ventet en dypfryst bil, og jeg våknet skikkelig til, spesielt siden jeg ikke hadde på meg vanter... Når Teo var levert og jeg kom inn døren, ropte Mia fra senga si. Da var det samme runden med henne, før hun også ble levert i barnehagen, etterfulgt av en forfriskende gåtur i vinterværet. Resten av dagen har gått med til litt jobb, ukens matshopping, forberedelser til helgens julebord, en halvtimes dupp på sofaen og kos med barna. Nicklas ligger fortsatt rett ut, og jeg må innrømme at jeg synes fryktelig synd på han. Omgangsyken er grusomt. Dessuten vet jeg at hvis jeg blir smittet, blir jeg ti ganger sykere enn han og klager tjue ganger så mye. Jepp. Jeg blir mer mann enn han når jeg er syk. Derfor gjelder det å være snill nå, varte opp og vise masse omsorg. Man høster som man sår ;)


Ha en fin mandag, folkens. Jeg er klar for en ny episode av "Iskrigerne" :)

Ingen kommentarer: