tirsdag 30. desember 2014

Varm i topplokket

En dødstrøtt mamma titter innom i dag. Senere i dag reiser vi til fjells, så i natt pakket vi det viktigste ut i bilen. Greit å ha det gjort. Det ble ikke mange timer søvn, og det merkes i dag. Jeg tasser enda rundt i morgenkåpa med håret til alle kanter. De neste timene skal lynnedslaget i leiligheten ryddes opp, barna skal ordnes i stand, siste rest skal pakkes og vi skal shoppe ny snowboardbukse til Teo. Kl 16 sharp skal vi stå utenfor jobben til Nicklas, smile fra øre til øre og være klare for fjelltur. Hvorfor pakket vi ikke ned alt i natt..? Lista med hva vi må ha med vokser stadig vekk. Det blir morsomt å finne plass i bilen. Den er jo sprengt allerede nå. Da tror jeg denne lille lappen kan være passende...


10884724_10155020636615424_186768146_n


Ellers gleder vi oss enormt til noen dager på fjellet :) Skiturer, kakao, brettspill, gode venner, snowboardkurs og mye mye mer. Det blir noen deilige dager. Jeg pakker med meg macen, og så skal jeg prøve å titte innom i løpet av oppholdet. Hvis det blir stille herfra finner dere meg på instagram; @monicajensenno.


Jeg har flere innlegg på lur som jeg ikke har rukket å skrive hittil i jula. Jeg har vel ikke helt ambisjoner om at tiden vil strekke til på fjellet heller, men plutselig så dukker de opp - én etter én :)


Ha en fin dag, tittere. Glad for at dere titter innom og for responsen dere gir. Det settes stor pris på! :)

Ingen kommentarer: