torsdag 25. desember 2014

Vel overstått

Nå har jeg endelig lagt meg for natten. Dagen har vært magisk, men nå var det godt å vrenge av seg penklær og legge seg i senga. Julaften med barn er helt spesiell. Teo har smilt fra øre til øre fra morgen til kveld. Gaver, stemningen, alt - han har svevd på en sky. Mia har kost seg hun også, og den største gleden under juletreet i kveld var noen badeender og en bok som spilte musikk. Da var hun øverst på lykkeskalaen tror jeg :) Jeg derimot falt pladask for den nye Baby Born-dukken hennes, og føler egentlig jeg har blitt trebarnsmor over natten...


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCTeo fikk fullt snowboardutstyr. Det eneste på ønskelisten i år! Nå er han klar for kurs og prøvetur i juleferien, når vi om en knapp uke reiser til fjells. Ellers fikk vi alle alt vi ønsker oss og mer til. Når man ser på alle gavene, er det jo faktisk helt galskap. Det tar jo helt av! Som liten betyr gavene omtrent alt, men nå som man er blitt eldre er det jo stemningen, familien, de glade barna og maten som er den store gleden ved jula ♡ Teo sa tidigere i dag; "Jeg er heldig som har en familie på julaften!" Han har skjønt hva julen virkelig handler om, til tross for at alle gavene under treet har gitt han et 15-timers adrenalinkick i dag ;)


Nå skal jeg sove. Jeg titter innom i morgen, og gleder meg til det. God natt ♡


 

1 kommentar:

Veronique sa...

Herlig bildet av Niklas og Mia <3