fredag 5. desember 2014

Vil du værra med, så heng på!

Å se en trailer stå på tvers av veien i dag formiddag var det faktisk litt sjarm over. Jeg kom for sent til et møte, men utrolig nok ga den traileren meg litt ekstra julestemning. Jeg forstår ikke hva som går av meg i år, men jeg er takknemlig for kulde og vintervær. Det har vel aldri skjedd før?! Vedder på at gleden over hvite gater og fryst snørr i nesa gir seg så fort vi har kommet inn i år 2015. Da pleier jeg å telle ned til sommer og sol rimelig fort nemlig ;)


Jeg startet dagen min i vakre Son. Jeg må flytte dit når jeg blir eldre. Jeg får en helt spesiell ro i sjela når jeg er i Son. Tenk å våkne opp til en slik utsikt hver dag, året rundt. Det er balsam for sjela det!


wpid-20141205-184349.jpg


Nå bader de to høylytte ungene mine sammen med Nicklas. Dørene til stua er lukket. Her sitter jeg - blogger, drikker kaffe og hører på rolig julemusikk. Jeg har i mange år vært veldig vár på lyder. Det er forferdelig slitsomt. I ettermiddag har film surret på skjermen, ungene har kranglet og sutret, leker har lagd irriterende lyder og volumet har vært generelt høyt. Da er det ikke mye mer som skal til før jeg blir helt utslitt. Denne rolige stunden nå er derfor perfekt!


Selvom jeg er i julemodus og gleder meg over den kommende tiden, merker jeg at fristelsene står på tur og orden. Et sunt og variert kosthold og ikke minst litt mosjon er viktig for at jeg skal ha det bra. Nå i desember sklir det meste ut, og det er kun takket være meg selv. Det merkes. Jeg ser derfor fram i mot januar, for da skal jeg kaste meg over en 10 ukers livsstilsendring. Der fokuset er på kost, mosjon, søvn og generelt ting som gjør kroppen glad. Skape gode vaner for deg selv og det kommende året. Det blir satt opp flere ulike lag, og sammen skal vi konkurrere mot andre lag og utfordre oss selv. Jeg tror det blir knallgøy! Kanskje dette er noe for deg også? Ønsker du å være med på morroa? Ta kontakt med meg på mail; mon_jensen@hotmail.com, så kan du få tilsendt link til et uforpliktende informasjonswebinar som er førstkommende tirsdag. Jeg tror og håper dette blir bra, og jeg gleder meg til å ta fatt på en ny og bedre livsstil. Det kjenner jeg spesielt på nå i kveld, etter flere dager med utskeielser! Ta vare på kroppen - det er den du skal tilbringe resten av ditt liv sammen med. Det handler ikke om å leve for alltid, men å være frisk så lenge man lever!


God helg ønskes til deg og dine. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: