tirsdag 20. januar 2015

Årets...

God morgen :)


Uvanlig tidlig på´n her hjemme i dag. Kanskje vanlig for de fleste, men vi lider ellers av et luksusproblem her i heimen :) Mia skal få lov å spise frokosten sin i barnehagen i dag, for jeg skal videre til regnskapsføreren. Jeg satt oppe til sent i går kveld og gjorde ferdig regnskapspermen til innlevering. Sånn er det når man driver med hyppig prokrastinering hver gang man tar fram regnskapet. Så enkelt, så kjapt gjort, men så vanvittig kjedelig å begynne på. Aller siste levering før jeg starter det nye året med ny regnskapsfører som holder til i mitt eget nabolag. Nytt år, ny start, bedre kjemi :) Etter at regnskapet er levert skal jeg videre for en økt med PT. Jeg gleder meg til det!


wpid-20141222-164656.jpgSånn ellers jubler jeg, for jeg er en av de nominerte til "årets mammablogg". Wow, for en ære! Virkelig. Det er så mange dyktige mammabloggere der ute, så at mitt navn står på listen er innmari gøy. Veldig hyggelig om DU ønsker å gi meg din stemme. Da blir jeg hoppende glad :) For å stemme på meg må du sende en sms med kodeord mblogg52 til 2012 :)


Nå må jeg løpe, men i farten vil jeg ønske deg en kjempefin Tirsdag. Heii så lenge!

3 kommentarer:

Hild Frøya sa...

Gratulerer så mye. Det er så mange flotte bloggere på den lista. Håper på å havne i finalen, men vi får vente å se. Det er uansett utrolig gøy å være nominert..

monicajensen sa...

Tusen takk, og like så :) :)

Superpapsen sa...

Grattis!!!! Dette blir spennende!

Jeg vil gjerne utfordre deg til å være med å vise at vi mamma- og pappabloggere kan mer enn bare ømme bryster, gullkorn fra barnemunn og koselige øyeblikk. Bli med på noe større enn oss selv (nest etter våre egne barn selvfølgelig)!

Er du med? http://www.superpapsen.no/2015/01/25/arets-pappablogg-skal-kares-ikke-stem-pa-pappa/