mandag 26. januar 2015

Blåmandag med mye følelser

Phu! Endelig har jeg tid til å sette meg ned og ønske dere en god mandag. Lovlig sent, med tanke på at mandagen straks er over. Har dere hatt en bra start på uka? Jeg har hatt en real blåmandag. Kan ikke huske sist gang jeg hadde det. På dager som dette priser jeg meg lykkelig over at jeg er min egen sjef og kan ta ting i eget tempo. Mia og jeg hadde derfor en veldig lang og lat morgen, med film og frokost i senga. Jeg tror jeg duppet av litt også, for hele jenta mi så ut som én stor gresk yoghurt når filmen var vel overstått. Det samme gjorde forøvrig både dyna og nattbordet også.. Sukk, de ekstra minuttene med øynene igjen var dog verdt det, og hun hadde helt åpenbart kost seg glugg :)


ååblåmandagJeg leverte Mia til lunsj og dro videre til Ski og Avancia. På tide å få i gang kroppen og hente energi. Det var en tung og seig økt i dag, men så definitivt verdt det. Man angrer vel aldri på en treningsøkt :) Jeg har satt meg et mål for uken og det må gjennomføres. Skjemaet er litt trangere siden siste halvdel av uka skal tilbringes i Gøteborg. Åh, som jeg gleder meg!


Ellers har vi brukt kvelden på å legge barn. Eldstemann vet å tøye strikken rundt leggetider. Det førte til at han ble overtrøtt, og til slutt hadde han behov for en dyp og lang samtale om alt mellom himmel og jord. Det slår aldri feil - de dypeste samtalene har vi to alltid på sengekanten. Ofte etter at han burde sovet. Allikevel er dette tidspunktet å lytte, forklare og sette av tid, for disse samtalene trenger han. Det er det ingen tvil om. Det er ikke alltid like lett altså, for jeg er tålmodig fram til et visst klokkeslett, og når barna pusher den tålmodigheten langt forbi leggetid kjenner jeg det begynner å klø i hele kroppen. I dag holdt jeg meg derimot rolig og det ble en sen, men god avslutning på kvelden. Lillemann fikk også tømt seg for bekymringer som store små barn kan føle på, og det var godt å prate ut om det. Jeg husker jeg satt med mange av de samme bekymringene når jeg var på samme alder. Døden, venner og uvenner og sånt... Store følelser som kan oppleves veldig skremmende, spesielt når man holder det inni seg. Samtalen vår var god å ha, selvom det ble sent!


Nå gjesper jeg så mye at ansiktet vrenger seg i en meget flatterende positur. Jeg runder av og ønsker dere en riktig god natt. Vi sees i morgen :)

4 kommentarer:

Camilla sa...

Hei.
Hva er det du gjort med øyevippene dine som gjør at det ser ut som du har maskara på hele tiden?
Det ser bra ut :-)

monicajensen sa...

Jeg har vippe extensions :) Veldig deilig og lite tidkrevende i hverdagen :D

veronikadoli sa...

Hehe så herlige bilder av deg :))

Noen ekstra minutter på øye er verdt alt av rot, gris osv :P
Håper denne dagen ble bedre :))

monicajensen sa...

Tusen takk :)

Ja, absolutt. Hvert minutt teller innimellom :)

Ha en fin dag!