mandag 5. januar 2015

Dag 1 // Skyt meg

Day-1-2-Day-Green-Cleanse-Detox1...Neida, jeg er ikke helt der enda. Takk og lov. Dag 1 er straks gjennomført, og jeg ligger godt plassert under dyna klar for å sove. Yes, det sier vel kanskje sitt om dag 1 av dette 9 dagers programmet ;)


Fram til middag gikk det forsåvidt ganske fint. Jeg får i meg masse næring i løpet av dagen, men å ikke spise fast føde er uvant. Jeg er jo så glad i mat. Da klokken var 11 i dag var jeg så sulten at jeg så brødskiver med brunost hver gang jeg blunket. Da var jeg litt redd for at jeg ikke skulle komme meg gjennom dagen, men etter litt påfyll av vann og andre godsaker var jeg raskt oppe og nikket igjen. Den største utfordringen kom ved middagstider. Stå å lage mat til ungene. Kjenne den deilige duften. Se de sultne, forventningsfulle, glade ansiktene gafle i seg både en og to tallerkner, mens mor satt på sidelinjen, drakk vann og siklet. De var så opptatt av maten at de ikke la merke til at jeg ikke spiste sammen med dem - og det var forsåvidt bare bra synes jeg.


Etter klokken bikket 17 falt energien med flere hakk. Helt til bånn faktisk. Hodet ble tungt. Kroppen ble tung. Jeg fant derfor ut at det var greit å ta kvelden tidlig i dag. Plusset er dog at kroppen oppleves allerede lettere. Jeg merker at den jobber. Jeg flyr på do ofte. Huden min ser jeg også tydelige endringer på - og det bare etter én dag. Det overrasker meg kanskje mest. Nå i jula har nemlig ikke huden vært min beste venn, etter x antall utskeielser. Er magen i ubalanse kan man se det på huden med én gang. Så konklusjonen på slutten av dagen er; dritsulten, drømmer om biff og bamsemoms, men ved godt mot! :)


Nicklas og flere venner gjennomfører programmet sammen med meg. Nicklas synes det går fint. Han er sulten, men humøret er bra og formen er ellers fin. Christina sitter i skrivende stund å sikler på en bifftallerken, men jeg tror hun klarer å motstå fristelsen. Aam synes det er hat. Julie opplever det likt som meg, mens Solveig er bare fast bestemt på å gjennomføre det. Hvordan går det med Viktor, tro?


Ny oppdatering kommer i morgen. Fy flate, dette er ikke for pingler, MEN vi vet vi vil vinne på det! :)

8 kommentarer:

Grete sa...

Hei, hva går opplegget ut på, og spiser du når du ikke spiser fast føde?

monicajensen sa...

Hei Grete :)

Det er et 9 dagers kick start-program. Du kan lese mer om det litt lenger ned på bloggen :) På dag 1 og 2 spiser jeg ingenting, men jeg drikker shake og tar kosttilskudd som gir meg næringene og proteinene kroppen trenger. Tar sulten overhånd kan jeg spise litt frukt og grønt. Fra dag 3 til 9 spiser jeg mat i tillegg, men følger et bestemt program her også :) Send meg mail hvis du vil vite mer; mon_jensen@hotmail.com :)

Marita sa...

Hold ut! :-D Jeg stod å bakte kanelboller og boller på dag 2 i høst, bare for å få tiden til å gå ;-)

monicajensen sa...

HÆ? Du må være gal!! Uten å smake? :D

Marita sa...

Uten å smake ;) Kunne jo ikke det, da hadde samvittigheten tatt meg :p Slukte vann for å holde sulten nede.

Trine Lise Jacobsen sa...

ÅÅÅÅÅÅh, jeg skulle virkelig ønske jeg hadde mulighet til å være med på dette <3 Kroppen min skriker etter en sånn kur :D Kanskje jeg hadde fått kroppen på rett kjør igjen for den er virkelig på bærtur om dagen :(

monicajensen sa...

Ja, hvorfor kan du ikke bli med? :) Alle har godt av det :)

Trine Lise Jacobsen sa...

Koster for mye :(