tirsdag 6. januar 2015

Dag 2 // Jeg er ikke sulten

10881804_433023950182364_594368759332369224_nKick start dag 2 av 9. Andre dag uten fast føde. Hva kan jeg si? Hodepinen slo meg i dét jeg åpnet øynene. Konsentrasjonen har vært helt på bånn. Flyr fortsatt mye på do. Det er en positiv ting. Huden har endret seg. Jeg er overrasket over hvor fort huden endrer seg. Det ante jeg ikke. Jeg har ikke kjent på sultfølelsen i dag. Den har ikke vært tilstedeværende, men hodepinen har hengt over meg som en sort sky. Det er hodet som skriker etter mat, ikke magen. Kroppen er slapp. Jeg er sur. Lunta er kort. Alle vet at jeg blir sur når jeg ikke får mat til riktig tid. Det sier seg selv at jeg ikke er en vandrende lykkepille nå i dag da..


Ved middagstider tok hodepinen overhånd. Det er rundt middagstider det er verst. Jeg måtte ha noe i munn. Noe å tygge på. Det ble spinat, agurk og tomat. Det hjalp. Det dempet den ekstreme fysen etter mat. Nå sover begge barna, Nicklas skal spille kamp og jeg vurderer enda en tidlig kveld i senga. Det ligger nemlig sjokolade i godteskuffen, og dét er skummelt. Veldig skummelt. Jeg visste ikke hva viljestyrke virkelig var før jeg kastet meg over dette 9dagers programmet. Søtsuget har nemlig ikke forsvunnet enda i mitt tilfelle, i motsetning til hos samtlige andre som gjennomfører programmet med meg.


Nicklas synes dag 2 var tyngre enn dag 1 han også. Han også måtte kaste seg over grønnsakene rundt middagstider. Rett og slett for å klare og gjennomføre kveldens håndballkamp. Den verste tiden er straks forbi. Det har vært tøft. Det er tøft. Men i morgen begynner morroa - da kan vi spise. 600 kalorier er myye mat hvis man velger riktige råvarer. Biff, kylling, grønnsaker, salat. MAT! ♡


Ut ifra tilbakemeldingene jeg har fått fra de andre som gjennomfører programmet, så har vi alle sammen hatt én tanke i hodet i dag: MAT. Det blir bedre i morgen!

Ingen kommentarer: