fredag 30. januar 2015

Den beste

Klyp meg i armen! I dag har jeg hørt på verdens beste foreleser. Han tok meg rett på kornet og traff meg rett i hjertet. Både i forhold til teamwork og foreldrerollen. Jeg har lært mye nytt om kommunikasjon, og nå gleder jeg meg til å bruke det i praksis. Jeg tror definitivt at det kan være til god hjelp på hjemmebane med barna :) Jeg bobler over av energi og vil gjerne dele med dere, men tiden strekker ikke til nå. Vi tar det igjen ;)


9006_10152990774756352_1611763190403013035_nEtter dagens Key-møte har jeg lagt planer med Nick Søderblom i forhold til treningshelgen jeg har invitert han til i Mars for meg og teamet. Han har også gitt meg noen tips iforhold til min trening og min kropp, med mine utfordringer. Gull å lære av den beste! Etter praten med Nick ble jeg så motivert at jeg hoppet ned i treningsklærne og tok heisen rett opp til 19 etage for en økt på hotellets gym. Nå har jeg slappet av på senga en stund, og er klar for å freshe meg opp for kvelden. I dag venter middag, feiring av de nye managerne (flere fra teamet skal feires) og bare kos. Blir så bra! :)

Ingen kommentarer: