søndag 11. januar 2015

Driving away from christmas

God formiddag, kjære dere.


SAMSUNG CSCNå "koser" jeg meg med kokt vann og sitron. En frisk start på dagen, men kan ikke helt sammenlignes med morgenkaffen. De neste par timene skal jeg bare slappe av hjemme med 2 av mine 3 favorittmennesker. Litt senere retter jeg nesa mot Bastøfergen og videre til Skien. En i teamet skal holde foredrag for et annet team i Skien, og jeg er med som heiagjeng :) Jeg har faktisk blitt spurt om å være hovedforeleser der selv litt senere i år, med svarfrist i dag. Gulp - jeg aner enda ikke hva jeg skal svare.. Du vet når du har så lyst så lyst, men så er det noe som holder deg tilbake? Kan det være feighet, tro? Noe er det i hvertfall.


Jeg gleder meg til en dag på farten. Musikk, tanker, ingen forstyrrelser og snødekte veier (det sitnevnte kunne jeg kanskje vært foruten..). Av og til er det godt med slike bilturer. Ikke minst halvtimen på Bastøferga. Titte utover havet (♡), ikke drikke kaffe og bare observere :)


Mens jeg er på andre siden av "dammen" skal Nicklas og Mia på juletrefest. Teo blir kanskje med dem, til tross for at det er pappatid i dag. Det er helt opp til han og pappaen :) Juletrefest i Januar har aldri vært min greie. Når jula ble ryddet ut for et par dager siden var det dødsdeilig. Før tviholdt jeg på den så lenge jeg kunne, men nå er jeg klar for å starte det nye året så fort vi er inne i Januar. Da er det deilig med friske blomster, lyse farger og kaste nissene på dør. Jeg kommer i vårmodus og begynner å drømme om lysere dager. Snart, dere... Snart er våren her. Det går så fort. Vi har et fantastisk halvår i vente :)


Nå skal jeg bruke tiden min med Mia. Lille jenta mi som holdt meg med selskap fra halv sju i dag morres. Hun pleier alltid å sove lenge når Teo er hos pappaen sin, men ikke denne helgen tydeligvis ;) Hun lå ved siden av meg og koste. Jeg sa at jeg elsket henne, hun åpnet opp armene, ga meg en stor og lang klem, mens hun sa; "lille mammaen min!" Haha, dån! Hver alder har virkelig sin sjarm ♡


Lag dere en fin Søndag!

Ingen kommentarer: