torsdag 22. januar 2015

Hjemme hos oss

Mia og jeg tilbringer dagen i sofaen i dag. Vi alle hadde et håp om at hun var bedre i dag, men det håpet ble knust nå for en time siden når dag tre med oppkast var et faktum. Vaskemaskinen går konstant, og jeg føler jeg ikke gjør noe annet enn å vaske gulv og dyner. Sånn vil det vel fortsette noen dager, for hun er vel ikke den eneste som blir rammet av denne dritten er jeg redd. Har også hørt rykter om at mageviruset som går nå varer noen dager.. Vi får bare kjøre på med godsaker som er godt for kroppen, og krysse fingrene!


wpid-20150122-094257I skrivende stund slapper Mia av på sofaen. Hun varierer mellom superpigg og kjempesliten. "Slappe av på sofaen med dyna, Mamma!". Apropos sofaen.. Vi selger vår (det er ikke spy i den!) Hvis du er interessert, send meg en mail: mon_jensen@hotmail.com :)


Jeg får dulle litt med jenta mi som trenger mammaen sin. Hun er så himla søt, der hun ligger og titter på meg med dådyrøynene sine. Sukk!

5 kommentarer:

Fru Jacobsen (@frujacobsenno) sa...

Masse masse god bedring i heimen <3

monicajensen sa...

Tusen takk <3

Veronique sa...

God bedring til Mia :)

Helene G. K sa...

God bedring, hvis dere ikke er friske enda. Her har først samboeren min ligget med influensa ei uke,og nå er det visst min tur.:( Krysser fingrene for at dattera mi holder seg frisk. Bare snørr å se på henne foreløpig.

monicajensen sa...

Alle er friske akkurat nå :) Bank i bordet! God bedring til dere også <3