søndag 4. januar 2015

I ilden

God morgen. Her er det foreløpig stille i huset. Det ble en sen kveld i går for de to lykketrollene mine. Vi var ikke hjemme før nærmere 21:30 i går kveld etter noen fantastiske dager ved Vierli skisenter på Rauland i Telemark. Et kjempefint sted, men en passe lang reisevei. I over fire timer satt vi i bilen. I fire hele timer skravlet begge barna høl i hodet på oss. Ikke en låt i verden kunne få stoppet munnen til skravlehønene i baksetet. Vi hadde derfor gleden av å besvare Teo sine hundre spørsmål, og ikke minst få høre "bæ bæ lille lam" 831 ganger mellom Telemark og Oslo. Det var godt å komme hjem til senga! :)


wpid-20150101-104446.jpg


Nå skal jeg straks stelle meg for dagen. Ikke minst burde jeg se over notatene mine. Årets kick off står på planen, og jeg skal holde foredrag. Det er et foredrag jeg har holdt tidligere for en mindre gruppe mennesker, og da gikk det knallfint uten særlig forberedelse. Av en eller annen grunn hadde jeg troen på at ordene ville komme naturlig denne gangen også. Vel, nå har jeg øvd meg et par ganger, og jeg får det bare ikke til. Til tross for stikkord og god kunnskap om det jeg skal prate om, finner jeg bare ikke ordene. Så, folkens, sommerfuglene flakser vilt rundt og jeg håper dere vil ønske meg lykke til. Jeg lurer på om jeg noen gang vil føle meg komfortabel i en slik setting? Samtidig er det gøy å utfordre seg selv litt i ny og ned.


Ellers i dag skal to stykker fra teamet forelese også. En av dem er Christina. Hun startet opp som forhandler for få måneder siden, og har hatt en enorm utvikling på denne korte tiden. Under vårt første møte husker jeg hun nevnte at en av hennes drømmer var å bli foredragsholder. I forever går drømmer i oppfyllelse, og i dag skal hun i ilden for aller første gang. "Suksess handler om mer enn bare penger" skal vi få høre mer om fra henne. Jeg vet at hun er nervøs nå, men jeg vet også at hun kommer til å klare det med glans. Jeg kommer til å være den stolteste sponsoren i rommet når hun er ferdig, for hun er virkelig en tøffing! I cant wait :) En annen ting jeg gleder meg til er å se igjen alle kollegaer og venninner, gi Eva en knuseklem og gratulere med hennes fantastiske resultater ansikt til ansikt, og så blir det stas å se Tina igjen også. Nå har vi trossalt vært nesten ett døgn borte fra hverandre, haha. Det var jo Tina og hennes familie vi var på nyttårstur med :) For å sette det litt i perspektiv for dere, sånn i jobbsammenheng, så er jeg sponsoren til Tina, og hun er sponsoren til Eva igjen. Sammen har vi blitt et fint trekløver som backer hverandre opp i både oppturer og nedturer. De to er gull verdt!


wpid-20150104-012635.jpgJeg får nesten kaste meg rundt. Nå kjenner jeg nervene tar litt overhånd. Wææ, liker ikke! Kanskje jeg deler noen glimt med dere på instagram; @monicajensenno. Vi sees i såfall der :) Lag dere en fantastisk Søndag! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: